netoops blog
Alte marci
DEFEND SS JERSEY [BLK] Extinde

DEFEND SS JERSEY [BLK]

FOX FOX

27309-001

Nou

Tricoul Defend oferă performanțe dovedite in cursele de cupa mondiala. Cu panouri de plasă plasate strategic pentru răcirea exacta, plus țesătura TruDri® pentru a elimina transpirația și a vă menține răcoros și uscat, acesta este un tricou realizat pentru zile lungi în șa.

Mai multe detalii

229 lei

cu TVA

Ne pare rau, dar produsul nu este momentan disponibil

Taxa de livrare este calculata de catre firma de curierat in functie de greutatea coletului si numarul de km. Transportul este gratuit la comenzi mai mari de 500 lei.

PODIUM PROVEN MOUNTAIN BIKE JERSEY BUILT FOR DURABILITY.

Built for hauling down the trail at blur-speed, the Defend Jersey delivers podium-proven race performance with style. With strategically placed mesh panels for targeted cooling, plus TruDri® fabric to wick away sweat and keep you cool and dry, this is a jersey made for long, fast days in the saddle.

FEATURES
  • Full garment utilizes recycled fabrics
  • Strategically placed mesh panels provide targeted cooling
  • Mountain bike specific tailoring
  • Drop tail back panel for bike-specific coverage
  • Length (HPS): 31", size large
MATERIALS
  • Body: 100% recycled polyester
  • Underarm: 100% recycled polyester mesh

Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Scrieti o recenzie

SPEEDFRAME PRO HLMT RPT, CE [WHT]

Casca Speedframe Pro a obținut cea mai bună notă a la testele Universitatii Virginia Tech (5 STELE) în programul său de evaluare a cascilor pentru biciclete. Proiectată cu contribuția sportivilor noștri profesioniști din ciclismul montan, această cască de ciclism montan cu față deschisă de nivel superior oferă un set de funcții de top, incluzând MIPS ™.

Accept