netoops blog
Alte marci

Despre Authentic-Spirit

Firma Authentic Spirit SRL a fost infiintata in anul 2004. A devenit repede cel mai mare distribuitor de ATV-uri si Quad-uri din zona balcanica. Proprietarii firmei sunt de origine romana si italiana. Sediul central al firmei se afla in capitala Transilvaniei, in orasul Cluj-Napoca, in nordul Romaniei aproape de granitele cu Ucraina si Ungaria, in inima Europei. Authentic Spirit SRL activeaza si pe plan international, in timp a dezvoltat relatii profesionale si o retea sofisticata de distributie in tarile adiacente.

Compania este importator oficial Cfmoto in mai multe tari (Romania, Bulgaria, Slovenia, Moldova si Croatia). Inca de la inceput compania a fost un distribuitor de success de produse Can-Am, Suzuki si Yamaha. In plus, Authentic Spirit SRL ofera servicii de omologare COC pentru 25 de modele de ATV-uri si Quad-uri, inclusiv Suzuki, Yamaha si Kawasaki. De asemenea compania este importator oficial si de produse Iron Baltic in mai multe tari din Europa Centrala.

Pasiunea pentru extrem este in ADN-ul echipei Authentic-Spirit, cu proprietari si membrii care sunt piloti de ATV de success (vizitati Hall of Fame). Incepand cu anul 2007, compania organizeaza singura competitie internationala romana de ATV-enduro, Vaneaza-Lupul - www.vaneaza-lupul.ro -, una dintre cele mai grele competitii de acest gen din Europa.


Authentic-Spirit este importator unic al produselor:
CFMOTO - in Romania, Moldavia, Bulgaria, Slovenia si Croatia.
IRONBALTIC - in Austria, Bulgaria, Franta, Germania, Ungaria, Italia, Romania, Slovacia, Elvetia.
BETA - in Romania.
FOX - Romania
AIROH - Romania
ELKA Suspension – Romania


Accept