netoops blog
Alte marci

Politica de Livrare

Taxa de livrare este calculata de catre firma de curierat in functie de greutatea coletului, cat si in functie de kilometrii exteriori, iar comenzile cu valoare totala mai mare de 500 lei beneficiaza de transport gratuit.

Pretul produselor afisat pe site este in lei, are TVA inclus si nu include taxa de transport.

Livrarea prin curier se efectueaza in termen de 1-4 zile lucratoare.

Poti alege sa ridici produsul din magazinele noastre, acesta putand fi rezervat 48 de ore de la data efectuarii comenzii.

SC AUTHENTIC SPIRIT SRL trimite produse doar pe teritoriul Romaniei si nu este responsabil pentru eventualele intarzieri datorate transportatorului.Anularea Comenzii

Comenzile se pot anula dupa cum urmeaza:

  1. la solicitarea Clientului, exprimata anterior expedierii/livrarii, acesta va comunica decizia catre S.C Authentic Spirit S.R.L dupa ce va primi mesajul de confirmare a comenzii;

  2. din motiv de lipsa stoc, S.C. Authentic Spirit S.R.L va contacta si va anunta clientul cu privire la motivul anularii comenzii.

Politica de ReturAi dreptul de a returna produsele, fara penalitati si fara invocarea vreunui motiv, in termen de 14 zile calendaristice de la primirea acestora.

Produsele returnate trebuie impachetate in ambalajul original iar eticheta trebuie sa fie atasata de produs. Pentru retur este necesar bonul fiscal sau cu copia acestuia (sau a facturii) si trimise la adresa de la care ai primit coletul.

Daca optezi pentru inlocuirea produselor, te rugam sa ne trimiti un email pe adresa sales@foxracing.ro cu toate detaliile schimbului.

Daca optezi pentru returnarea banilor, te rugam sa completezi formularul de retur de mai jos. Banii iti vor fi rambursati in cel mult 14 zile calendaristice de la confirmarea returului.

Costul de transport in cazul returnarii produselor va fi suportat de catre client. Coletele trimise cu “plata la destinatar” vor fi refuzate.

Prevederile specificate aici nu limiteaza niciun drept aplicabil prevazut de lege. SC Authentic Spirit SRL garanteaza o rambursare integrala cu conditia ca toate articolele sa fie returnate in aceeasi stare in care erau la primire. Acest lucru inseamna ca articolele nu trebuie sa fi fost deteriorate, murdarite, spalate, modificate sau purtate (cu exceptia probarii lor) si ca orice etichete ale articolului sau coletului trebuie sa fie intacte.


Pentru orice alte nelamuriri sau informatii ne poti contacta si telefonic, la numerele de mai jos:

Authentic Spirit Cluj-Napoca: 0730 909 965

Authentic Spirit Bucuresti: 0730 909 958
Accept