netoops blog
Alte marci

Casti - Urban

Contine 1 produs.

ATH Gear înnoiește constant stocul cu cele mai noi căști urban pentru motocicliștii care caută performanță ori de câte ori ies la o tură în jungla urbană sau departe de aceasta.

Cauți performanță?

- Rev, ST 101 sau Commander sunt doar câteva dintre căștile din gama de vârf Airoh. Dotările acestora permit riderilor să trăiască adrenalina la in...

ATH Gear înnoiește constant stocul cu cele mai noi căști urban pentru motocicliștii care caută performanță ori de câte ori ies la o tură în jungla urbană sau departe de aceasta.

Cauți performanță?

- Rev, ST 101 sau Commander sunt doar câteva dintre căștile din gama de vârf Airoh. Dotările acestora permit riderilor să trăiască adrenalina la intensitate maximă, fără a omite componenta de proiecție în caz de impact.

- ST 701 este o cască completă, disponibilă cu două dimensiuni diferite, pentru turism și sport. Carcasele exterioare sunt disponibile atât varianta de carbon 100%, cât și în fibră de înaltă performanță (HPC) pentru a minimiza greutatea, ceea ce face să fie una dintre cele mai ușoare căști din categoria sa.

- Un alt exemplu de tehnologie avansată o găsim la casca Airoh REV, care este o cască modulara ideală pentru touring datorită confortului și versatilității ridicate.

- Casca Commander vine în diverse culori și mărimi și este caracterizată de un design atractiv și soluții tehnice avansate pentru o experiență unică pe toate tipurile de teren. Este realizată dintr-un compozit de înaltă performanță (HPC), cu 2 dimensiuni ale carcasei, are aerisire frontală, căptușeală interioară detașabilă și hipoalergenică, ecran de protecție solară, care permite totodată un câmp vizual larg, oprește vântul, este rezistentă la zgârieturi și raze UV.

- Fiecare model în parte este conceput de Airoh cu cele mai recente tehnologii, capabile să concureze cu cei mai puternici rivali, totul pentru a face față celor mai solicitante situații.

- O formă aerodinamică avansată, un sistem de ventilație performant, o vizor cu un câmp larg de vedere, o poziție optimizată a riderului, o lentilă retrasă și un obiectiv Pinlock® sunt doar câteva din caracteristicile unei căști cu personalitate.

Ai nevoie de sfaturi, vrei să ceri detalii despre fiecare cască în parte? Cere-ne ajutorul. ATH Gear e aici nu doar să te ajute, dar și să-ți ofere sfaturi de la rideri avizați.

Mai puţine
Mai multe
Arată 1 - 1 din un produs
  • a5646f607137f7a373f8facbc913acfd.jpg

Filters

Subcategories

No choice available on this group

Manufacturer

Price

285 lei - 300 lei

Mărime

Culoare

Accept