netoops blog
Alte marci

Hidratare

Contine 6 produse.

Branduri precum LeattShift sau FOX au creat pentru femeile și bărbații pasionați de adrenalină, cele mai rezistente rucsacuri de hidratare și recipiente de apă pentru motocicliști și rideri.

Designul și inovația ghiozdanelor waterproof le situează în rândul produselor premium, care oferă un sistem convenabil și eficient de hidratare, depozit...

Branduri precum LeattShift sau FOX au creat pentru femeile și bărbații pasionați de adrenalină, cele mai rezistente rucsacuri de hidratare și recipiente de apă pentru motocicliști și rideri.

Designul și inovația ghiozdanelor waterproof le situează în rândul produselor premium, care oferă un sistem convenabil și eficient de hidratare, depozitare și protecție.

Rucsacul potrivit pentru exercursiile mai lungi este compus dintr-o carcasă exterioară complet sudată, impermeabilă, cu un panou interior din spate reflectorizant, păstrează lucrurile uscate și lichidele calde sau reci, în funcție de necesitate.

Buzunarele de stocare permit depozitatea lucrurilor esențiale, inclusiv o husă de telefon mobil cu funcționalitate touch screen. Ghiozdanul are un volum total de șapte litri, care cuprinde o capacitate de 2 litri pentru săculețul de apă și o capacitate de bagaje de cinci litri. Pentru confort sporit, este echipat cu un sistem purtător de căști și un tub dublu de hidratare pentru rutare în două direcții - peste umăr sau sub braț.

Ținând cont de aceste avantaje ale fiecărui ghiozdan și rucsac în parte, alege ce se potrivește cel mai bine pentru tine, pentru sportul practicat sau diverselor activități care să te scoată din rutina zilnică.

HYDRATION DBX ENDURO LITE, HYDRATION DBX MOUNTAIN LITE 2.0, UTILITY HYDRATION PACK- LARGECAMBER RACE PACK FLOY sau OASIS HYDRATION PACK sunt doar câteva dintre cele mai apreciate produse destinate drumețiilor MX Enduro.

Noi, cei de la ATH Gear ne bucurăm că faci parte din comunitatea celor pasionați, celor care cred că fără adrenalină viața e plictisitoare.

Ne vedem în natură!

Mai puţine
Mai multe
Arată 1 - 6 din 6 produse
  • a5646f607137f7a373f8facbc913acfd.jpg

Filters

Subcategories

No choice available on this group

Manufacturer

Price

495 lei - 705 lei
Accept