netoops blog
Alte marci

Bike

Contine 221 produse.

Ciclismul presupune în primul rând trasee unice, prin păduri, pajiști și pășuni alpine, prin chei de munte impresionante sau de-a lungul coastelor stâncoase. Este despre energie și distracție, risc și adrenalină.

Diversitatea geologică a reliefului de la noi, le permite bicicliștilor să-și depășească cotele și să-ți testeze curajul, fie că vorb...

Ciclismul presupune în primul rând trasee unice, prin păduri, pajiști și pășuni alpine, prin chei de munte impresionante sau de-a lungul coastelor stâncoase. Este despre energie și distracție, risc și adrenalină.

Diversitatea geologică a reliefului de la noi, le permite bicicliștilor să-și depășească cotele și să-ți testeze curajul, fie că vorbim de concursuri organizate sau lungi drumeții de weekend cu prietenii. Obstacolele naturale întâmpinate pe trasee vor face deliciu oricărui iubitor de bike, dornic să exploreze și să-și testeze condiția fizică.

Bărbați, femei, amatori sau profesioniști pe două roți, vor trăi experiențe unice, de fiecare dată, raportate la nivelul de dificultate al curselor.

Care sunt echipamentele esențiale?

Fiecare călătorie cu bike-ul este însoțită de echipamente și accesorii menite să-i creeze oricărui rider experiențe nelipsite de incidente și să-i ofere acestuia protecție și un cadrul optim de desfășurare.

Sentimentul de libertate totală îl recapeți în momentul în care ești echipat corespunzător și ești protejat pe fiecare porțiune a corpului.

- Pornește la drum cu o pereche de ochelari care asigură claritate optică și cască care te protejează împotriva impactului.

- Folosește mănuși pentru o bună aderență și respirabilitatea a mâinii.

- Pune în spate un ghiozdan ușor și nu uita să ai mereu cu tine un bidon cu apă pentru hidratare.

- Surprinde momente unice de pe traseu cu ajutorul unui GoPro ca mai apoi să le împărtășești cu prietenii.

Bucură-te de natură, ocolește obstacolele, sari peste stânci, fă cum simți și trăiește adrenalina pe propria piele. Despre asta e ciclismul, despre oameni și experiențele lor pline de aventură.

Mai puţine
Mai multe
Arată 1 - 24 din 221 produse
  • a5646f607137f7a373f8facbc913acfd.jpg

Filters

Accept