netoops blog
Alte marci

Bun venit în

Programul de Fidelitate al Authentic Spirit

Inspiră-te și profită de ofertele speciale și beneficiile exclusive. Alătură-te chiar de azi, ca să nu ratezi oferte și fă parte din comunitatea noastră în plină expansiune

Înscrie-te în Programul de Fidelitate Authentic Spirit gratuit, primește cardul de fidelitate și descoperă beneficiile și ofertele speciale rezervate membrilor.

Cardul nostru de fidelitate adaugă un mic supliment la experiența de cumpărare. Membrii programului beneficiază de avantaje și oferte speciale de câte ori vizitează magazinele noastre fizice.

Bonus de 10%* reducere la echipamente disponibil până la 31 martie 2024.

De reținut

 • În magazinele fizice trebuie să scanezi cardul de fidelitate sau să comunici numele tău agenților de vânzare ca să poți beneficia de avantajele și ofertele rezervate membrilor.

 • Cardul de fidelitate îl primești atât fizic, cât și prin e-mail.

*Bonusul de 10% poate fi folosit la fiecare cumpărătură de echipamente făcută în unul din magazinele fizice Authentic Spirit, până la data de 31 martie 2024. Mai multe informații despre condițiile programului de fidelitate se găsesc pe https://www.authentic-spirit.com/.

**În funcție de ofertă, se pot aplica termene și condiții suplimentare.

TERMENI ȘI CONDIȚII

PROGRAM DE FIDELITATE AUTHENTIC SPIRIT

Participanții la acest program sunt obligați să respecte Termenii și condițiile Programului de Fidelitate Authentic Spirit, potrivit celor menționate mai jos.

 1. În­re­gis­tra­re și do­me­niu de apli­ca­re

  1. Programul de Fidelitate Authentic Spiriteste pus la dispoziția dumneavoastră de către Authentic Spirit SRL, societate înregistrată în România, cu sediul social în Florești, Jud Cluj, str. Orizontului Nr.2, 407280, ORC: Nr. J12/3846/2004, CIF: RO16884795.

  2. Programul se adresează atât persoanelor fizice care acționează în calitate de consumator cât și celor juridice înregistrate pe teritoriul României conform dispozițiilor legislației romane in vigoare.

  3. Dacă sunteți persoană fizică, pentru a beneficia de Programulde Fidelitate Authentic Spirittrebuie să aveți cel puțin 18 ani și să aveți reședința în România

  4. Ne rezervăm dreptul de a vă respinge cererea de a face parte din Programul de Fidelitate Authentic Spiritîn cazuri justificate.

 1. Zona de desfășurare a Programului de Fidelitate

  1. Programul de Fidelitate Authentic Spirit este organizat și de desfășoară pe întreg teritoriul României exclusiv în magazinele fizice Authentic Spirit.

 1. Durata Programului de Fidelitate

  1. Programul de Fidelitate intră în vigoare la data de 01.03.2024 și are o durată nedeterminată.

  2. Authentic Spirit are dreptul să hotărască în orice moment încetarea programului iar dumneavoastră aveți dreptul de a vă retrage oricând din programul de fidelitate.

 1. Ca­li­ta­tea de mem­bru și be­ne­fi­ciile oferite

  1. Participarea la Programul de Fidelitate este gratuită și nu este legată de o achiziție a vreunui produs Authentic Spirit pentru a deveni membru.

  2. În cazul în care v-ați înregistrat cu succes pentru a deveni membru al programului prin completarea si semnarea Formularului de înscriere, disponibil în toate magazinele fizice Authentic Spirit și ne-ați dat permisiunea de a vă trimite e-mailuri și mesaje SMS personalizate și ați confirmat înregistrarea, vă vom înmâna un Card de fidelitate și vă vom trimite ID-ul digital de membru laadresa de e-mail pe care ne-ați furnizat-o.

  3. Înscrierea in Program va fi finalizata doar ca urmare a consultării și acceptării de către dumneavoastră a Termenilor si Condițiilor Programului de fidelitate Authentic Spirit. Prin completarea formularului de înscriere din magazine si prin înscrierea in Program, sunteți de acord cu aceste Termene și Condiții.

  4. Fiecare participant are dreptul la un singur Card de fidelitate respectiv la un singur ID digital de membru. Prin urmare, nu va fi posibilă emiterea mai multor Carduri de fidelitate pentru aceeași persoana, cu aceeași adresa de e-mail și / sau același număr de telefon. 

  5. Pentru a beneficia de avantajele calității de membru al Programului de Fidelitate Authentic Spirit trebuie să vă identificați cu ID-ul de membru în magazinele Authentic Spirit și să efectuați cumpărături folosind Cardul dumneavoastră de fidelitate.

  6. Cardul de fidelitateși beneficiile acordate nu pot fi utilizate pe alte canale de vânzări (de exemplu vânzări online) sau pentru a realiza achiziții de la parteneri care vând produse Authentic Spirit.

  7. Niciunul dintre beneficii nu poate fi acordat retroactiv la o achiziție care a fost deja efectuată.

  8. Bonusul de 10% reducere la echipamente se primește după finalizarea înregistrării, la efectuarea primei achiziții în oricare dintre magazinele fizice Authentic Spirit și este valabil până la data de 31 martie 2024. Nu există o valoare minimă a comenzii. Reducerea nu poate fi aplicată pentru a cumpăra vouchere.

  9. Următoarele beneficii vă pot fi oferite în calitate de membru al Programului de Fidelitateși le veți primi prin e-mail și/sau SMS:

 • Oferte speciale pentru membri: din când în când veți primi oferte speciale pe adresa de e-mail și/sau prin SMS.

 • Reducere suplimentară pentru membri în timpul campaniilor de SALE: în timpul promoțiilor noastre generale de SALE în magazinele fizice Authentic Spirit puteți beneficia de o reducere suplimentară.

 • Oferte selective ale terților: din când în când, este posibil să dorim să vă oferim acces la oferte sau evenimente speciale ale terților.

  1. Prin înscrierea în Programul de Fidelitate sunteți de acord să primiți astfel de conținut promoțional, oferte și reclame ale terților direct de la noi.

  2. Authentic Spirit nu împărtășește, nu vinde și nu divulgă informațiile dvs. personale unor terțe părți pentru utilizarea independentă a acestora fără consimțământul dvs. expres, cu excepția cazului în care acest lucru este cerut de legile aplicabile sau de cerințele de reglementare. Promoțiile de la terți sunt transmise de Authentic Spirit fără implicarea directă a terților în trimiterea acestor mesaje pentru a asigura confidențialitatea și securitatea datelor dumneavoastră personale.

  3. Toate beneficiile, vor fi descrise mai detaliat în comunicarea prin e-mail și/sau prin SMSiar utilizarea acestora poate fi supusă unor termene și condiții suplimentare. Acestea pot include, dar nu se limitează la următoarele: o limită de timp sau de cantitate a ofertei, o limită pentru anumite produse sau grupuri de produse, o valoare minimă de achiziție, un procent sau o sumă fixă, sau numărul de produse achiziționate etc.

  4. Orice beneficiu acordat prin intermediul Programului de Fidelitate Authentic Spiritnu poate fi răscumpărat în numerar sau în oferte similare cu numerar, cum ar fi voucherele.

 1. Uti­li­za­rea Cardului de Fidelitate Authentic Spirit

  1. Cardul de fidelitate nu este transmisibil.

  2. Sunteți obligat să vă păstrați în siguranță cardul personal. Sunteți pe deplin responsabil pentru toate activitățile care au loc cu cardul dvs.

  3. Sunteți obligat să notificați imediat Authentic Spirit cu privire la orice modificare a datelor dumneavoastră cu caracter personal furnizate pentru înscrierea în Programul de Fidelitate Authentic Spirit.

  4. Nu puteți utiliza calitatea de membru al Programului de Fidelitate, Cardul de fidelitate, ID-ul dumneavoastră de membru și beneficiile care vă sunt acordate în calitate de membru al acestuiaîn următoarele cazuri: 

 • Pentru a transfera beneficiile către altcineva. 

 • Pentru a le utiliza în scopuri comerciale sau pentru a le pune la dispoziția altor persoane în aceste scopuri. 

 • Pentru a transfera, schimba sau vinde oferte sau beneficii exclusive de la Authentic Spirit.

  1. Chiar și o singură încercare încalcă condițiile de participare la Programul de Fidelitate Authentic Spirit.

  2. Aveți obligația de a păstra confidențialitatea cu privire la numărul Cardului de Fidelitate (de a nu-l dezvălui către nicio terță parte). 

  3. Aveți obligația de a raporta Serviciului de Relații Clienți orice utilizare neautorizată a Cardului de Fidelitate sau orice altă încălcare a securității. 

  4. În cazul unor nereguli, încălcări ale Termenilor și condițiilor Programului de Fidelitate sau dacă există deja indicii de utilizare abuzivă a Cardului de membru sau a ID-ul dumneavoastră de membru ne rezervăm dreptul, la propria noastră discreție, de a vă exclude din Programul de Fidelitate sau a vă limita temporar accesul la beneficiile oferite în calitate de membru al Programului de Fidelitate și de a vă dezactiva Cardul de fidelitate.

  5. Codul QR aferent Cardurilor de fidelitate, Cardul de fidelitate emis si orice imagini, desene, sigle, logo-uri, reprezentări stilizate, simboluri comerciale sau text de pe acesta sunt proprietatea Authentic Spirit iar copierea, replicarea, printarea acestora sau utilizarea în altă modalitate decât conform acestor Termene si Condiții este interzisă.

 1. Carduri deteriorare, pierdute sau furate

  1. Dacă un Card de fidelitate Authentic Spirit s-a deteriorat, a fost furat sau pierdut, acest lucru trebuie anunțat la numărul de telefon 0733404801 sau la adresa de e-mail sales@foxracing.ro sau în oricare dintre magazinele fizice Authentic Spirit.

  2. În acest caz aveți dreptul la un nou card de fidelitate care poate fi obținut din oricare magazin fizic Authentic Spirit.

 1. Mo­di­fi­cări

  1. Putem actualiza acești Termeni și Condiții din când în când. Authentic Spirit își rezervă dreptul de a face mici actualizări ale Termenilor și condițiilor Programului de Fidelitate fără o notificare prealabilă, în cazurile în care modificarea nu afectează în mod negativ calitatea de membru. Prin urmare, sunteți obligat să vă familiarizați cu acești Termeni și condiții și să rămâneți la curent cu aceștia.

  2. Ne rezervăm dreptul, de a înceta Programul de Fidelitate și de a dezactiva Cardul de Fidelitatesau de a adăuga alte beneficii sau condiții pentru acordarea acestora în orice moment.

  3. Atunci când se fac modificări ale Termenilor și condițiilor Programului de Fidelitate, vom posta o notificare în secțiunea Program de fidelitate Authentic Spiritde pesite-ul nostru web sau vă vom trimite un mesaj la adresa de e-mail pe care ați furnizat-o si/sau un SMS folosind numărul de telefon pun la dispoziție. Citiți toate modificările și, dacă nu sunteți de acord cu acestea, vă rugăm să nu mai utilizați Cardul de Fidelitate Authentic Spirit. Dacă vețicontinua să utilizați Cardul de Fidelitate Authentic Spirit după ce v-am notificat modificările relevante, se va considera că ați acceptat Termenii și condițiile Programului de Fidelitate actualizate. Acest lucru nu se aplică în măsura în care acest lucru este interzis de legile aplicabile.

 1. Ter­mi­na­rea

  1. Puteți renunța la calitatea dumneavoastră de membru al Programul de Fidelitate Authentic Spirit în orice moment, fără a respecta o perioadă de preaviz, prin comunicarea acestui lucru în scris folosind adresa de e-mail sales@foxracing.ro și predarea Cardului de fidelitate în oricare dintre magazinele fizice Authentic Spirit. 

  2. In cazul renunțării la calitatea de membru nu veți mai beneficia de facilitățile acordate prin Programul de Fidelitate Authentic Spirit.

  3. Authentic Spirit poate să renunțe oricând la Programul de Fidelitate fără a indica un motiv cu o perioadă de preaviz de patru săptămâni.

  4. Veți fi notificat cu privire la încetarea Programului de Fidelitate prin intermediul corespondenței electronice și/sau prin SMS. 1. Li­mi­ta­rea răs­pun­de­rii. Exonerarea de răspundere.

  1. Authentic Spirit nu își asuma răspunderea pentru datele incorect sau incomplet furnizate de către dumneavoastră la momentul înregistrării în Programul de fidelitate.

  2. Authentic Spirit nu răspunde pentru niciun fel de prejudicii suferite de dumneavoastră în cazul utilizării frauduloase a Cardului de fidelitate sau în cazul utilizării acestuia de către un terț.

  3. Authentic Spirit nu este răspunzătoare pentru defecțiuni sau erori de sistem ale Programului de Fidelitate sau pentru alte consecințe care decurg din acestea.

  4. Authentic Spirit nu își asumă răspunderea pentru nicio pierdere sau daună care rezultă din suspendarea, modificarea sau întreruperea sau care are /au orice fel de legătură cu Programul de Fidelitate, cu excepția unei răspunderi corespunzătoare care nu poate fi exclusă prin lege.

  5. Authentic Spirit nu susține, nu garantează și niciun produs, eveniment sau serviciu oferit de terți prin intermediul activităților, platformelor sau canalelor noastre promoționale. Orice tranzacții sau relații pe care le aveți cu astfel de terțe părți sunt exclusiv între dumneavoastră și acestea.

  6. Deși ne străduim să furnizăm informații exacte și actualizate cu privire la ofertele terților, nu oferim nicio garanție cu privire la acuratețea, fiabilitatea sau caracterul complet al materialelor promoționale și nu vom fi răspunzători pentru nicio pierdere care rezultă din încrederea dumneavoastră în acestea sau din refuzul unui terț de a acorda beneficiul.

  7. Sunteți de acord că decizia dvs. de a utiliza ofertele sau promoțiile prezentate de Authentic Spirit este la riscul și discreția dvs. exclusivă. Vă veți asuma întreaga responsabilitate și sunteți de acord să nu considerați Authentic Spirit răspunzătoare pentru orice pierdere, prejudiciu, daună sau reclamație în legătură cu utilizarea acestora.

  8. În cazul în care informările primite în calitate de membru al Programului de Fidelitate conțin linkuri către alte conținuturi sau resurse furnizate de o terță parte aceste linkuri sunt furnizate pentru informarea și confortul dumneavoastră. Nu avem niciun control asupra conținutului terților și nu ne asumăm nicio răspundere în legătură cu acest conținut. Nu garantăm că legăturile vor funcționa întotdeauna și nu putem controla disponibilitatea paginilor web legate.

 1. Le­gea apli­ca­bi­lă, so­lu­țio­na­rea li­ti­gi­i­lor

  1. Aceste Termene si Condiții și orice completări sau modificări viitoare ale acestora sunt guvernate de si interpretate în conformitate cu legile din România.

  2. Orice potențiale litigii legate de Programul de fidelitate se vor rezolva pe cale amiabilă sau, în cazul în care aceasta nu va fi posibilă, acestea vor fi soluționate de instanțele de judecată competente de la sediul Authentic Spirit.

  3. Invaliditatea sau neaplicabilitatea unor prevederi din Termenii și condițiile Programului de Fidelitate Authentic Spirit nu afectează valabilitatea celorlalte prevederi. In acest caz, prevederile fără efect sau neaplicabile vor fi înlocuite.

 1. Ser­vi­ci­ul cli­enți

  1. Dacă aveți întrebări despre Programul de Fidelitate Authentic Spirit puteți contacta serviciul de relații clienți prin e-mail sales@foxracing.ro.

 1. Informare privind prelucrarea datelor cu caracter personal ale membrilor înscriși în Programul de Fidelitate Authentic Spirit

  1. Societatea, Authentic Spirit SRL, societate înregistrată în România, cu sediul social în Florești, str. Orizontului Nr.2, 407280, ORC: Nr. J12/3846/2004, CIF: RO16884795 Jud Cluj (”Societatea”) în calitate de operator, dorește să vă informeze despre prelucrarea datelor dvs. cu caracter personal in contextul Programului de fidelitate desfășurat de Societate.

  2. Prezenta nota de informare se refera la calitatea dvs. de clienți ai Authentic Spirit și de participanți în cadrul Programului de fidelitate. Authentic Spirit prelucrează date cu caracter personal despre dvs. atunci când va înscrieți în Programul de Fidelitate.

  3. Societatea prelucrează datele cu caracter personal enumerate mai jos pentru următoarele scopuri, pe baza temeiurilor legale indicate pentru fiecare dintre acestea:

 • Scop: Pentru a organiza, desfășura și a vă permite sa participați la Programul de fidelitate desfășurat de Authentic Spirit, inclusiv pentru depistarea și prevenirea tentativelor de utilizarea frauduloasă sau neconformă a Cardului de fidelitate.

Categorii de date: numele si prenumele, data nașterii, numărul de telefon, adresa de e-mail codul QR al Cardului de fidelitate (ID Card), informații legate de comenzile și achizițiile efectuate, beneficiile și avantajele acumulate pe Card și orice alte date rezultate din utilizarea Cardului și interacțiunile dvs. cu Authentic Spirit;

Temei: Necesitatea de a executa contractul - Termenele și Condițiile Programului de fidelitate la care sunteți parte.

 • Scop: Pentru a ne permite sa va răspundem la plângerile sau întrebările legate de Programul de fidelitate.

Categorii de date: numele si prenumele, adresa de e-mail, numărul de telefon, codul QR al Cardului de fidelitate (ID Card), dacă este cazul, și orice alte informații sau detalii pe care ni le puteți furniza în corespondență.

Temei: Interesul legitim al Authentic Spirit de a menține o buna relație cu clienții săi prin furnizarea de răspunsuri la orice întrebări, sugestii, cereri sau reclamații. serviciile de call center Serviciul Clienti, Authentic Spirit va prelucra si vocea dvs. precum si orice alte informații pe care decideți să le transmiteți în convorbire.

 • Scop: Transmiterea de informații sau comunicări cu caracter promoțional si publicitar (marketing direct) pentru a va informa cu privire la ofertele, campaniile, produsele si beneficiile acordate de Authentic Spirit. Aceste comunicări pot fi transmise prin posta electronica (e-mail), prin telefon (SMS).

Categorii de date: nume si prenume, adresa de email, numărul de telefon, istoricul de cumpărături, beneficiile și avantajele oferite si orice alte date rezultate din utilizarea Cardului, precum si orice alte date furnizate de către dvs. in mod voluntar.

Temei: Consimțământul dvs.

  1. Societatea a colectat datele dvs. cu caracter personal pe care dvs. ni le-ați furnizat în mod direct in cardul interacțiunilor avute cu Authentic Spirit, sau pe care noi le-am observat în legătură cu utilizarea Cardului de fidelitate de către dvs.

  2. Datele cu caracter personal pe care le dezvăluim furnizorilor noștri se limitează la informațiile minime despre datele cu caracter personal, care sunt necesare pentru a furniza respectivele servicii si le solicitam acestora sa nu folosească date cu caracter personal în niciun alt scop. Facem toate eforturile pentru a ne asigura că toate entitățile cu care lucram păstrează datele dvs. cu caracter personal în condiții de siguranța și securitate.

  3. Entitățile cărora este posibil sa le dezvăluim date cu caracter personal sunt:

 • pentru gestionarea bazelor de date pentru marketing direct, datele cu caracter personal sunt încărcate in baza de date Authentic Spirit și pot fi dezvăluite administratorului de sistem, care este contractat de către Authentic Spirit și care respecta prevederile GDPR;

 • pentru comunicări de tip marketing direct, este de asemenea posibil să transmitem datele cu caracter personal către agențiile de publicitate și marketing care desfășoară în numele nostru activitățile de comunicare, și care au sediul in Romania sau în spațiul Uniunii Europene, exclusiv cu respectarea prevederilor GDPR; Unele dintre entitățile către care dezvăluim datele dvs. cu caracter personal sunt terțe părți care nu vor prelucra datele cu caracter personal, dar ar putea avea acces la acestea atunci când își îndeplinesc atribuțiunile ce le revin sau atunci când interacționează cu noi, cum ar fi companii de mentenanță tehnica, auditori financiari sau juridici. Acestea vor respecta instrucțiunile noastre in ceea ce privește prelucrarea datelor dvs. cu caracter personal.

 • De asemenea, Authentic Spirit ar putea fie nevoită sa transfere date cu caracter personal către terțe părți (i) atunci când primim solicitarea din partea unei autorități judiciare sau a unei autorități publice, unor auditori sau unor instituții competente sa desfășoare verificări asupra activității sau activelor Societății, conform normelor legale aplicabile; aceste autorități sau instituții publice pot fi Politia Romana, instanțele de judecată, ANSPDCP, ANAF, notarii publici, executori judecătorești etc., (ii) pentru respectarea unei cerințe legale sau pentru protejarea drepturilor si activelor Societății noastre sau ale altei entități sau persoane, putem divulga datele către avocați sau mediatori, (iii) cumpărători terți, în măsura în care activitatea Societății ar putea fi (total sau parțial) transferata, iar datele cu caracter personal ale persoanelor vizate ar face parte din activele reprezentând obiectul tranzacției. Authentic Spirit asigura confidențialitatea si securitatea datelor cu caracter personal in timpul transferului acestora către destinatarii anterior menționați.

  1. În contextul îndeplinirii operațiunilor descrise mai sus, datele dvs. cu caracter personal pot fi transferate în străinătate doar către state din Uniunea Europeană („UE”) sau Spațiul Economic European („SEE”). Va informam prin prezenta ca orice transfer realizat de Societate într-un stat membru UE sau SEE va respecta cerințele legale prevăzute in Regulamentul General privind Protecția Datelor nr. 2016/679.

  2. Authentic Spirit păstrează datele dvs. cu caracter personal în conformitate cu perioadele de păstrare impuse de legile și regulamentele aplicabile, în special în vederea desfășurării activităților sale și nu păstrează datele cu caracter personal mai mult decât este necesar în raport cu scopurile pentru care au fost colectate. În cazul in care Societatea va stabili ca are un interes legitim sau o obligație legală de a prelucra în continuare datele dvs. cu caracter personal în alte scopuri, veți fi informați în mod corespunzător in acest sens.

  3. În special, Authentic Spirit poate stoca datele dvs. cu caracter personal pe următoarele perioade:

 • Pentru a organiza, desfășura și a vă permite să participați la Programul de fidelitate desfășurat de Authentic Spirit, inclusiv pentru depistarea și prevenirea tentativelor de utilizarea frauduloasă sau neconformă a Cardului de fidelitate. Pe durata Programului de fidelitate precum și pe perioada necesară protejării drepturilor Societății, având în vedere legea aplicabilă, inclusiv termenul de prescripție și perioadele de stocare prevăzute de legislația fiscală.

 • Pentru a ne permite să vă răspundem la plângerile sau întrebările legate de Programul de fidelitate. Pe durata necesară prelucrării și emiterii unui răspuns la solicitarea dvs. și pe o durata de 2 ani, cu precizarea ca aceasta se poate prelungi dacă este necesară protejării drepturilor Societății, ținând cont de legea aplicabilă, inclusiv de termenul de prescripție, respectiv pe o durata estimată la 3 ani.

 • Transmiterea de informații sau comunicări cu caracter promoțional și publicitar (marketing direct) pentru a va informa cu privire la ofertele, campaniile, produsele si beneficiile acordate de Authentic Spirit. Pana la momentul la care va dezabonați sau ne solicitați sa va ștergem datele, dar nu mai mult de 2 ani de la ultima interacțiune cu Authentic Spirit (e.g., ultima comanda utilizând Cardul de fidelitate, ultima accesare a unui hyperlink conținut de unul dintre e-mailurile noastre sau ultima data când ați vizualizat comunicările noastre de marketing direct).

  1. Odată ce perioada de prelucrare indicată mai sus expiraă, iar Societatea nu mai are motive legale sau legitime de a vă prelucra datele cu caracter personal, datele vor fi șterse în conformitate cu procedurile acesteia, care pot implica anonimizarea sau distrugerea acestora.

  2. Datele cu caracter personal la care se face referire in prezenta sunt supuse unor procese decizionale automatizate, inclusiv crearea de profiluri, atunci când sunteți de acord să primiți oferte personalizate din partea noastră. Logica implicată de prelucrare constă în faptul ca vom retine istoricul dvs. de cumpărături și vom utiliza detaliile privind produsele pe care le-ați achiziționat cu prezentarea Cardului de fidelitate pentru a putea efectua analize pentru a va adresa sugestii cu privire la oferte de produse, beneficii sau avantaje care consideram ca pot fi de interes pentru dvs. Consideram ca informatiile legate de istoricul achizițiilor sunt relevante pentru a va putea furniza oferte, beneficii sau avantaje care se potrivesc cel mai bine dorințelor si preferințelor dvs.

  3. In cazul in care va veți retrage consimțământul cu privire la profilare, veți beneficia in continuare de toate ofertele Autentic Spirit aplicabile tuturor clienților, precum si de avantajele si beneficiile oferite de Cardul de fidelitate, însă acestea nu vor fi personalizate conform preferințelor dvs. Acest consimțământ poate fi modificat oricând, prin solicitare transmisa către Serviciul Clienți Authentic Spirit la adresa de e-mail sales@foxracing.ro.

  4. Datele cu caracter personal reprezintă o obligație contractuala / o obligație necesară pentru încheierea unui contract cu Societatea, iar persoana vizată trebuie să furnizeze datele cu caracter personal pentru a putea utiliza Cardul de fidelitate cu toate beneficiile asociate acestuia.

  5. In cazul in care persoana vizata nu furnizează datele pentru scopul mai sus menționat, nu va putea folosi Cardul de fidelitate, caz în care clientul nu va avea acces la reducerile exclusive de fidelitate acordate.

  6. Authentic Spirit implementează toate măsurile adecvate de natura tehnică și organizaționala pentru a asigura un nivel de securitate al datelor cu caracter personal adecvat riscului și, in special, pentru a proteja datele cu caracter personal împotriva distrugerii, pierderii, modificării, dezvăluirii neautorizate sau accesării acestora.

  7. Aceasta nota de informare poate fi modificata de Authentic Spirit la diverse intervale de timp, după cum va putea deveni necesar. In cazul în care Authentic Spirit dorește sa ajusteze nota de informare (e.x. in cazul in care Authentic Spirit dorește să folosească datele dvs. cu caracter personal altfel decât se prevede în aceasta notă în vigoare la momentul colectării datelor), astfel de modificări vor fi publicate pe site-ul Authentic Spirit, respectiv vor fi aduse la cunoștința clienților prin aceleași modalități prin care au fost informați cu privire la Termenele si Condițiile Programului de fidelitate.

Mai multe detalii despre modul in care Authentic Spirit prelucrează datele cu caracter personal si despre angajamentele asumate de Authentic Spirit față de protecția datelor cu caracter personal puteți regăsi in Politica de confidențialitate și protecția datelor disponibila pe site-ul https://www.authentic-spirit.com/ro/content/11-politica-de-confidenialitate


Accept