netoops blog
Alte marci
FLEXAIR SS MOTH JERSEY [CRDNL] Extinde

FLEXAIR SS MOTH JERSEY [CRDNL]

FOX FOX

22833-465

Nou

Tricoul Flexair este purtat de sportivii noștri de top în circuitul UCI Downhill Cup. Combină materiale ușoare, aerisite, cu o construcție extensibilă și o ventilație ridicată. Rezultatul este un tricou MTB care este atât de confortabil încât ați putea uita că îl purtați.

Mai multe detalii

219 lei

cu TVA

Ne pare rau, dar produsul nu este momentan disponibil

Taxa de livrare este calculata de catre firma de curierat in functie de greutatea coletului si numarul de km. Transportul este gratuit la comenzi mai mari de 500 lei.
The Flexair Long Sleeve Jersey is worn by our top athletes in the UCI World Cup Downhill circuit. It combines lightweight, airy materials with an all-way stretch construction and targeted ventilation. The result is a MTB jersey that is so comfortable you might forget you're wearing it.

FEATURES

TruDri®™ fabrics move sweat away from the body to keep you dry
Abrasion resistant shoulder panels fight back against trail overgrowth
Laser perforated side vents for targeted cooling
Screenprint
Length (HPS): 31, size large

CONSTRUCTION

Body: 95% polyester / 5% spandex
Panel: 88% polyester / 12% spandex
CuloareRosu

Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Scrieti o recenzie

6" TRAIL SOCK [BLK]

O pereche de șosete specifice pentru MTB pot avea un impact uriaș asupra nivelului dvs. de confort. Șosetele Trail îndepărtează umezeala de la picioare, menținându-le uscate și confortabile. Ele sunt mai respirabile decât șosetele tradiționale și au cusături plate pentru a ajuta la atenuarea frecărilor.
Accept