netoops blog
Alte marci
LIVEWIRE SS JERSEY [DRK FAT] Extinde

LIVEWIRE SS JERSEY [DRK FAT]

FOX FOX

20921-161

Nou

Proiectat din interior spre exterior pentru viteză, Livewire are un fit slim, inspirat din curse pentru eficienta maxima. Dacă nu știați mai bine, ați crede că purtați Lycra. Performanțe aero cu aspectul și funcționalitatea unui tricou tradițional de MTB.

Mai multe detalii

299 lei

cu TVA

Ne pare rau, dar produsul nu este momentan disponibil

Taxa de livrare este calculata de catre firma de curierat in functie de greutatea coletului si numarul de km. Transportul este gratuit la comenzi mai mari de 500 lei.
Tricoul este purtat de sportivii noștri de top din circuitul UCI World Cup Downhill. Caracteristici tehnice și materialele superioare, tricoul este cel mai ușor tricou. Combină materiale ușoare, aerisite cu structuri de întindere și ventilații orientate. Este atât de confortabil încât ați putea uita că îl purtați.
CuloareVerde

Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Scrieti o recenzie

SPEEDFRAME PRO HELMET [BLK]

Casca Speedframe Pro a obținut cea mai bună notă la testul Virginia Tech (5 STELE), în programul său de evaluare a cascilor pentru biciclete. Proiectată cu contribuția sportivilor noștri profesioniști din ciclism montan, această cască oferă un set de funcții de top, inclusiv MIPS ™ (sistem anti contuzie), un vizor cu mai multe pozitii, ușor de reglat și un sistem de ajustare de 360 de grade. Versiunea pro este echipată cu o căptușeală EPS cu densitate dublă Varizorb ™, cataramă pentru cască Fidlock® SNAP și o căptușeală de confort antimicrobiană XT2®.
Accept