netoops blog
Alte marci
TECBASE BIB LINER [BLK] Extinde

TECBASE BIB LINER [BLK]

FOX FOX

Nou

Pantalonii Tecbase sunt concepuți special pentru a se asocia cu toti pantalonii scurți Fox pentru biciclete de munte, făcându-i o piesă esențială a echipamentului. Mergeți la ture lungi și călătoriți confortabil datorita bazonului cu densitate tripla. Cu buzunarul lombar pentru sticle și unelte esențiale, plus un buzunar de compresie pe picior, pe care îl puteți accesa cu ușurință oricand.

Mai multe detalii

409 lei

cu TVA

CLOSE FITTING MOUNTAIN BIKE BIB LINER WITH ADDED STORAGE.

The Tecbase Bib Liners is designed specifically to pair with all Fox mountain bike shorts, making it an essential piece of kit. Ride long and ride in comfort, care of the triple density chamois that'll ensure you're not lagging as the day shreds on. With lumbar storage for bottles and essentials, plus a compression utility pocket on the leg which you can access easily mid-ride, this comfortable and breathable liner won't ride up and is with you for the long haul.

FEATURES
  • Designed to pair with all Fox MTB shorts
  • Triple density perforated foam chamois for longer rides
  • Lumbar storage for bottles and essentials
  • Compression utility pocket on the leg for easy access to your items
  • Stretch mesh for breathability
  • Silicone grip on inside/outside of leg bands to prevent movement and secure knee guards

Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Scrieti o recenzie

180 LOVL PANT [ORG/BLU]

Pantalonii Fox 180 oferă esențialul necesar pentru orice tura de motocross. Ascensiunea de la începători la veterani experimentați nu este o sarcină ușoară, dar pantalonii 180 au fost conceputi pentru a susține acești rideri de motociclete.
Accept