netoops blog
Alte marci
180 COTA PANT [BLK] Extinde

180 COTA PANT [BLK]

FOX FOX

Nou

Pantalonii Fox 180 oferă esențialul necesar pentru orice tura de motocross. Ascensiunea de la începători la veterani experimentați nu este o sarcină ușoară, dar pantalonii 180 au fost conceputi pentru a susține acești rideri de motociclete.

Mai multe detalii

649 lei

cu TVA

Ne pare rau, dar produsul nu este momentan disponibil

Taxa de livrare este calculata de catre firma de curierat in functie de greutatea coletului si numarul de km. Transportul este gratuit la comenzi mai mari de 500 lei.
The Fox 180 Cota Pant uses our RAP "Rider Attack Position" construction for greater comfort while in the riding position. This articulated fit, combined with strategic stretch panels, provides flexibility and more natural movement on the bike. For dependability and longevity, the pants use a robust 600D polyester construction on the main body. Heat and abrasion leather knee panels on both legs offer further reinforcement in the most critical wear areas.

RAP (Rider Attack Position) construction for a precise fit on the bike
Heat and abrasion resistant leather knee panels
Durable 600D polyester main body construction
Woven 4 way stretch panels at knee, rear yoke and crotch for unrestricted movement on the bike
Sublimated graphics
Hip pads included
CuloareNegru
Bf_202340

Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Scrieti o recenzie

LEGION LT PANT [BLU STL]

Noii pantaloni Legion sunt proiectați utilizând țesături TruMotion®, flexibile pe patru căi și țesături Cordura®, foarte rezistente la frecare, pentru a oferi un fit excepțional, definind echilibrul perfect intre funcționalitate, durabilitate și versatilitate. Pentru o durabilitate sporită, pantalonii utilizează o construcție robustă din poliester 8500D pe corpul principal, în timp ce materialul rezistent la căldură și abraziune și panourile din piele pe ambele picioare oferă o ranforsare suplimentară în zonele cele mai critice de uzură.
Accept