netoops blog
Alte marci
RANGER GLOVE GEL [LT BLU] Extinde

RANGER GLOVE GEL [LT BLU]

FOX FOX

22941-116

Nou

La fel ca toate produsele din colecția Ranger, mănușa Ranger Gel oferă performanță și calitate care se regăsesc de obicei doar în mănuși mult mai scumpe. Cu toate acestea, cu versiunea cu gel, veți obține o protecție suplimentară împotriva socurilor datorita căptușelii de gel plasate strategic pe palmă. Este o mănușă extrem de versatilă, care funcționează bine în aproape orice disciplină.

Mai multe detalii

151 lei

cu TVA

Ne pare rau, dar produsul nu este momentan disponibil

Taxa de livrare este calculata de catre firma de curierat in functie de greutatea coletului si numarul de km. Transportul este gratuit la comenzi mai mari de 500 lei.
Like all products in the Ranger collection, the Ranger Gel Glove offers performance and quality that is typically only found in much more expensive gloves. However, with the gel version you get added protection from strategically placed gel padding on the palm. It is a highly versatile glove that works well in almost any discipline.

Compression molded cuff with hook and loop closure for secure fit
Conductive thread on thumb and index finger for touch screen compatibility
4-way stretch polyester construction
Absorbent sweat wipe on thumb
TRUGEL strategically placed gel palm protection
Silicone fingertip printing
CuloareAlbastru

Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Scrieti o recenzie

DEFEND D3O® GLOVE [SUL]

Manusile Defend D3O® de la Fox Racing sunt niste manusi agresive pregătite pentru orice tip de trasee. Combină o construcție stretch Cordura® cu articulații D3O® pentru confort și protecție.
Accept