netoops blog
Alte marci
FLEXAIR GLOVE [BLK] Extinde

FLEXAIR GLOVE [BLK]

FOX FOX

22940-001

Nou

Mănușa Flexair este o mănușă MTB minimalistă, cu un fit excepțional și foarte usoara. Construita din Stretch Cordura, oferă cel mai mare nivel de dexteritate. Tesătura dintre degete din plasă măreste flexibilitatea și ajută la canalizarea aerului prin mănușă pentru un confort superior. Mănușa Flexair are, de asemenea, insertii pe degetul mare și degetul arătător, astfel încât să puteți utiliza telefonul fără a vă scoate mănușile.

Mai multe detalii

151 lei

cu TVA

Ne pare rau, dar produsul nu este momentan disponibil

Taxa de livrare este calculata de catre firma de curierat in functie de greutatea coletului si numarul de km. Transportul este gratuit la comenzi mai mari de 500 lei.



MINIMALISTIC MOTOCROSS GLOVE DESIGNED FOR OPTIMAL COMFORT
Feel the bars like never before. The Flexair Glove is a minimalist motocross glove with an exceptional fit and lightweight feel. Constructed from Stretch Cordura®, it provides the greatest level of dexterity. The stretch-mesh finger gussets (the fabric between your fingers) increases flexibility as well as helps channel air through the glove for superior comfort.







FEATURES



Slip-on style
Stretch Cordura® ripstop construction for strength and flexibility

Single layer cool touch palm

Stretch mesh finger gussets increase airflow and dexterity




CuloareNegru

Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Scrieti o recenzie

COMP R BOOT [RD/BLK/WHT]

Cizme cu un design inovator. Fabricate pentru a oferi suport și confort maxim. Noul Comp R include o clapetă din față mai largă pentru a oferi o acoperire mai mare în zona viței. Structura sa oferă o performanță precisă și o potrivire excelentă în zona călcâiului și a piciorului.

Accept