netoops blog
Alte marci
SIDEWINDER GLOVE [SHDW] Extinde

SIDEWINDER GLOVE [SHDW]

FOX FOX

18469-414

Nou

Mănușa Sidewinder este o combinatie perfecta de materiale ușoare in partea superioara și o palmă minimalista, dar extrem de durabilă. Rezultatul este o mănușă versatilă DH / FR, care vă oferă senzația și controlul adevărat al bicicletei, oferind o ventilatie optima pentru a mentine palma uscata.

Mai multe detalii

199 lei

cu TVA

Ne pare rau, dar produsul nu este momentan disponibil

Taxa de livrare este calculata de catre firma de curierat in functie de greutatea coletului si numarul de km. Transportul este gratuit la comenzi mai mari de 500 lei.
The Sidewinder Glove is a perfect mix of lightweight top hand materials and a minimal, yet extremely durable palm. The result is a versatile DH/FR glove that gives you true feel and control of the bike while allowing your hand to stay cool and dry at the same time.

Lightweight air mesh top hand fabrics
Padded Airprene knuckle
Single layer Clarino palm
Absorbent micro-suede thumb
Silicone grip fingertip
Low profile wrist tab closure
CuloareGri

Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Scrieti o recenzie

MAIN MASTAR [YLW] NS

Ochelarii Fox Racing Main, la un pret accesibil, ofera cea mai bună valoare de pe piață. O noua inovatie este sistemul nostru cu lentile variabile (VLS). VLS vă face ochelarii compatibili atât cu lentilele standard (stoc), cât și cu lentilele turnate prin injecție (vândute separat) în aceeasi rama. Cu un camp vizual extins, spumă cu strat triplu și posibilitatea aplicarii de folii laminate, acestea Main sunt alegerea potrivita!
Accept