netoops blog
Alte marci
Pret redus! COILED PULLOVER FLEECE [DRK INDO] Extinde

COILED PULLOVER FLEECE [DRK INDO]

FOX FOX

Nou

Când temperaturile scad, hanoracul Coiled este alegerea potrivita Construit cu lână sintetica grea, acest hanorac moale premium aduce căldură și stil serios zilei tale. 

Mai multe detalii

ATENTIE: Ultimele bucati in stoc!

Time left:

181 lei

cu TVA

259 lei

-30%

Taxa de livrare este calculata de catre firma de curierat in functie de greutatea coletului si numarul de km. Transportul este gratuit la comenzi mai mari de 500 lei.

SOFT, ULTRAWARM PREMIUM HOODIE

When the temperatures drop, pull on the heavyweight big hitter-the Coiled Pullover Hoodie. Constructed using heavyweight fleece, this premium soft hoodie brings some serious warmth and style to your day. Featuring a low-key Fox graphic at the front and a coiled surprise at the back-watch out for snakes, folks!-this is the one you want when a little chill becomes more than a shiver. Sure to quickly become your all-year-round fav.

Features:

  • Soft brushed interior for comfort & warmth
  • Drawcord hood for adjustable coverage
  • Silicone coated eyelets & aglets
  • Front kanga-style pocket
  • Length (HPS): 30", size large
MATERIALS
  • 80% cotton, 20% polyester fleece, 330 g
Bf_202340
redus_lot2021

Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Scrieti o recenzie

W RANGER 3L WATER JACKET [SGE]

Jacheta Fox Racing Ranger 3L este complet etanșă și impermeabilă. Oferă un set de caracteristici axat pe performanță, care se găsește de obicei în jachetele cu prețuri mai mari. Construcția impermeabilă de 10K și 3K respirabil vă vor păstra protejat de elemente.

Accept