netoops blog
Alte marci
Pret redus! FLEXAIR PRO FIRE ALPHA JACKET [BLK] Extinde

FLEXAIR PRO FIRE ALPHA JACKET [BLK]

FOX FOX

Nou

Geaca Flexair Pro Fire Alpha este suficient de versatilă pentru aproape orice tip de călătorie pe timp rece. Datorită izolației active Polartec® Alpha®, climatul intern al jachetei se ajustează în funcție de condițiile din natura, eliminând necesitatea de a scoate sau adăuga straturi în timpul turei. Și, cu un rating impermeabil / respirabil de 10k / 30k, acesta nu numai că respiră excepțional de bine, dar te menține uscat. Deoarece aceasta este o jachetă de mountain bike, la urma urmei, panourile Cordura au fost încorporate pentru a proteja zonele cheie de uzură, iar o gamă inteligentă de buzunare vă asigură că vă puteți transporta toate uneltele esențiale pe traseu.

Mai multe detalii

Time left:

671 lei

cu TVA

1 119 lei

-40%

Taxa de livrare este calculata de catre firma de curierat in functie de greutatea coletului si numarul de km. Transportul este gratuit la comenzi mai mari de 500 lei.
When the weather changes, you shouldn’t have to.
• Polartec® Alpha® insulation features adaptable breathability that helps eliminate the need of shedding or adding layers while on the move
• Intake vents on chest and exhaust vent on the back work to manage overheating when you’re working hard
• Durable Water Repellent finish sheds water, dirt, and debris
• Ergonomically located zippered hand pockets with elastic interior pocket to keep your stuff in place
• Zippered hatch for easy access to pockets on mid-layers
• Elastic cuffs for added comfort
• Body: 50% Polyester 38% Nylon 12% Elastane
CuloareNegru
Bf_202340
redus_lot2020

Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Scrieti o recenzie

RANGER CARGO SHORT CAMO [CAM]

Pantalonii scurți Ranger Cargo dispun de tehnologia specifică bicicletelor montane într-un design compact, care funcționează atât pe bicicletă, cât și pe langa bicicletă. Buzunarele sunt ideale pentru a pastra lucrurile in siguranta pe toata lungimea traseului.
Accept