netoops blog
Alte marci
RANGER FIRE JACKET [BLK] Extinde

RANGER FIRE JACKET [BLK]

FOX FOX

24171-001

Nou

Jacheta Ranger Fire combină un interior din lână, confortabil și care elimină umezeala, cu o carcasă exterioară din poliester. Buzunarele pentru mâini cu fermoar, plasate ergonomic, vă asigură că uneltele esențiale pentru tură sunt întotdeauna aproape, iar coada specifică pentru bicicleta de munte oferă o protecție suplimentară împotriva noroiului.

Mai multe detalii

679 lei

cu TVA

Ne pare rau, dar produsul nu este momentan disponibil

Taxa de livrare este calculata de catre firma de curierat in functie de greutatea coletului si numarul de km. Transportul este gratuit la comenzi mai mari de 500 lei.



As one of the most versatile jackets in the Fox MTB all-weather collection, the Ranger Fire combines a pleasant and moisture-wicking lining made of brushed fleece with our robust polyester outer material. The ergonomically arranged side pockets with zip ensure that you have your trail essentials always at hand, while the MTB-specific drop-tail hem offers additional protection against mud, snow and dirt on your cold weather adventures.








Insulated, MTB-specific softshell jacket that also offers maximum performance off the trails
Robust polyester outer fabric and brushed fleece lining
Ergonomically arranged slide-in pockets with zip and elastic inner pocket for safe storage of your essentials
Stretch waistband and elastic cuffs for perfect comfort
Drop-tail hem for MTB-specific performance
Outer fabric: 96% polyester, 4% elastane. Coating: 100% polyester
Outer fabric: 96% polyester, 4% elastane
Coating: 100% polyester
screen printing
Length from shoulder tip: 74 cm



CuloareNegru
CuloareNegru

Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Scrieti o recenzie

FLEXAIR PANT [PTR]

O evoluție a pantalonilor motocross de top, acești pantaloni de downhill sunt incredibil de ușori, extrem de durabili și oferă o ventilație excelentă. Construiți folosind materialul nostru TruMotion flexibil pe 4 directii, pantalonii ofera o senzație de libertate, spre deosebire de orice alti pantaloni de downhill pe care i-ați purtat vreodată. Perforatiile tăiate cu laser plasate strategic măresc confortul prin îmbunătățirea fluxului de aer.
Accept