netoops blog
Alte marci
RPC KUSTM HELMET [FAT/BLK] Extinde

RPC KUSTM HELMET [FAT/BLK]

FOX FOX

Nou

Fabricata din carbon si avand 40 de ani de istorie in inginerie si design, casca Rampage Pro Carbon este intalnita pe podiumuri sezon dupa sezon. Rezultatul experientei in domeniu asigura cea mai confortabila si sigura casca de pe piata. Cu un total de 17 ventilatii, casca ofera un flux de aer maxim. Interior HighTech DriLexTM testate de atleti profesionisti.

Mai multe detalii

ATENTIE: Ultimele bucati in stoc!

1 734 lei

cu TVA

Avand 40 de ani de istorie in inginerie si design casca Rampage Pro Carbon este intalnita pe podiumuri sezon dupa sezon. Rezultatul experientei in domeniu asigura cea mai confortabila si sigura casca de pe piata. Cu un total de 17 ventilatii, casca ofera un flux de aer maxim. Interior HighTech DriLexTM testat de atleti profesionisti.
CuloareNegru
Reducere25
Reducereda

Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Scrieti o recenzie

VUE GOGGLE [BLK]

Ochelarii Vue de la Fox Racing asigură un câmp vizual cât de larg posibil și reduce distragerile periferice. Dispune de o lentila din policarbonat pre-curbat, turnat prin injecție, pentru o claritate optică fără distorsiuni și o rezistență sporită la impact. Pentru schimbarea și îndepărtarea lentilei, Vue Goggles folosește sistemul nostru TruLock.
Accept