netoops blog
Alte marci
REDPLATE FLEXAIR JACKET [STL GRY] Extinde

REDPLATE FLEXAIR JACKET [STL GRY]

FOX FOX

Nou

999 lei

cu TVA

Atunci când condițiile de cursă se înrăutățesc, geaca Fox Redplate Pro Flexair este cea mai potrivită alegere. Aceasta oferă combinația ideală de căldură, rezistență la apă, respirabilitate și robustețe, astfel încât să puteți suporta orice furtună.

Construcția cu 3 straturi creează un mediu cald în interiorul gecii, menține ploaia la suprafață și permite evacuarea excesului de căldură și a transpirației. În plus, i-am oferit tratamentul cu DWR, cusături pe deplin sigilate și fermoare impermeabile.
Această protecție în condiții de vreme umedă este combinată cu izolația Primaloft®, astfel încât să aveți toată caldura de care aveți nevoie fără greutate. În cele din urmă, jacheta are o țesătură extensibilă în 4 direcții pentru mișcare, un design al picioarelor pentru o acoperire suplimentară în spate și plasturele Cordura® pentru a rezista la uzură în medii accidentate.

Culoare Grey
Culoare Gray

Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Scrieti o recenzie

180 MASTAR JERSEY [YLW]

180 Race Jersey este fabricat din polyester pentru o buna absorbtie a umezeliiManseta si guler din tesatura moalePrelungit in zona spatelui
Accept