netoops blog
Alte marci
8" TRAIL SOCK [SUL] Expand

8" TRAIL SOCK [SUL]

FOX FOX

New

O pereche de șosete specifice pentru MTB pot avea un impact uriaș asupra nivelului dvs. de confort. Șosetele Trail îndepărtează umezeala de la picioare, menținându-le uscate și confortabile. Ele sunt mai respirabile decât șosetele tradiționale și au cusături plate pentru a ajuta la atenuarea frecărilor.

More details

11 €

tax excl.

Ne pare rau, dar produsul nu este momentan disponibil

Taxa de livrare este calculata de catre firma de curierat in functie de greutatea coletului si numarul de km. Transportul este gratuit la comenzi mai mari de 500 lei.
A pair of trail specific MTB socks can make a huge impact on your level of comfort. The Logo Trail socks wick moisture away from your feet, keeping them dry and comfortable. They are more breathable than traditional socks and have flat stitching to help alleviate chafing. The socks also feature anatomic arch support to reduce fatigue on long rides. The cuff measures 8".

Polypropylene construction with moisture wicking properties
Meryl Skinlife anti-itch and anti-odor protection
Mesh zones throughout for breathability
Flexible mesh foot break areas for mobility
Anatomic arch support
Flat stitch toe construction
8" cuff length
CuloareBlack
Bf_202335

No customer reviews for the moment.

Write a review

8' TRAIL CUSHION SOCK WURD [DRK PUR]

O pereche de șosete specifice de MTB pot avea un impact uriaș asupra nivelului de confort. Șosetele Trail Cushion vă ajută să rămâneți răcorit, uscat și confortabil. Sunt mai respirabile decât șosetele tradiționale și au cusături plate pentru a atenua frecare. Șosetele au și amortizare pentru confort și sprijin.
Accept