netoops blog
Alte marci

Boots

There are 16 products.

Plimbările în natură, înconjurat de obstacole și tu în prim plan cu motorul, dornic să exploreze tărâmuri nedescoperite nu vor mai fi la fel.

Îmbracă-te corespunzător cu echipamentul potrivit, nu uita ochelarii de protecție, rucsacul pentru hidratare și mai ales ales, cizmele, atât de importante în traseele mx enduro.

Când vrei să faci o a...

Plimbările în natură, înconjurat de obstacole și tu în prim plan cu motorul, dornic să exploreze tărâmuri nedescoperite nu vor mai fi la fel.

Îmbracă-te corespunzător cu echipamentul potrivit, nu uita ochelarii de protecție, rucsacul pentru hidratare și mai ales ales, cizmele, atât de importante în traseele mx enduro.

Când vrei să faci o achiziție de care să fii ulterior satisfăcut, ghidează-te întotdeauna nu după preț, ci după calitatea pe care o oferă produsul respectiv.

Ce îți recomandăm?

În cazul cizmelor Gaerne, cu sistemul revoluționar cu doi pivoți, vei avea parte de un maxim de confort și mobilitate, la standarde de siguranță și protecție.

Atât modelele SG 10 cât și SG 12, au un prim pivot care formează o componentă rigidă ce oferă un suport lateral puternic, în timp ce o placă glisantă menține partea de sus a cizmei în poziție verticală.

Al doilea, de deasupra este asigurat de designul glisant al porțiunilor interioare și exterioare. Banda de sus a cizmei este fabricată dintr-un material flexibil numit ACRONOS, care se mulează perfect pe forma picioarului și nu lasă nisipul sau noroiul să intre.

Carcasă exterioară este acoperită în totalitate de plastic, pentru o protecție sporită împotriva eventualelor ciocniri de pietre, crengi și alte obstacole.

Pilotii care și-au achiziționat deja SG-12 sunt încântați de confortul pe care îl simt în jurul gleznei și de siguranța oferită de această cizmă. Față de alte modele, nu sunt rigide și voluminoase, ci se mulează perfect pe picior.

Cei de la Fox în schimb au creat modelul MX Boot Istinct, aceste cizme sunt cele mai revolutionare din câte s-au creat vreodată.

Misiunea pentru Instinct a fost una clară: realizarea unei noi tehnologi care să îmbunătățească experiența motocrosului prin oferirea de confort, suport și interfață superioare.

Alt model, Comp R Boot Idol, este conceput cu 3 sisteme noi, revoluționare, cum ar fi sistemul manșon elastic asigură un suport lateral și o mișcare liniară mărită, sistemul de blocare care previne hiperextensia gleznei și sistemul de închidere siliconă ActiveLock pe plăcuța tibiei care permite mișcări flexibile.

Lăudabile și cu multe recenzii pozitive de la rideri sunt și cizmele Whit3 Label de la Shift sau Comp 5 Boot de la Fox cu catarame rezistente si sigure care se așează ușor în poziția optimă pentru a oferi o strânsoare cât mai bună. Construcția superioară a acestor cizme enduro din piele și zonele cu plastic ofera flexibilitate si durabilitate.

Gândite anatomic, cizmele îți vor oferi protecție sporită împotriva ciocnirilor de pietre, crengi sau alte obstacole care îți sar în cale.

Alege din zecile de modele pe care le punem la dispoziție periodic pentru tine, pentru ca pasiunea ta să meargă mai departe.

ATH Gear e locul dedicat riderilor de pretutindeni, locul unde fiecare iubitor de adrenalină își poate trăi pasiunea la cel mai înalt nivel.

Less
More
Showing 1 - 16 of 16 items

  Filters

  Subcategories

  Manufacturer

  Price

  15 € - 510 €
  Accept