netoops blog
Alte marci
YTH LAUNCH D3O KNEE GUARD [BLK] Expand

YTH LAUNCH D3O KNEE GUARD [BLK]

FOX FOX

New

Genunchierele pentru copii Launch D3O® oferă o combinație excelentă de protecție si absorbția impactului. Inserțiile certificate CE D3O® funcționează perfect cu designul anti alunecare pentru a oferi confort pe tot parcursul zilei și încrederea necesare pentru noile trasee.

More details

Warning: Last items in stock!

56 €

tax excl.

Taxa de livrare este calculata de catre firma de curierat in functie de greutatea coletului si numarul de km. Transportul este gratuit la comenzi mai mari de 500 lei.



SLIP-ON KNEE GUARDS DESIGNED WITH D3O®
The Youth Launch D3O® Knee Guard offers an excellent combination of impact-absorbing protection with a value-focused build for smaller riders. The CE certified D3O® insert works seamlessly with the slip-on design of the guard to provide all-day comfort and the confidence to try new trails.







FEATURES


D3O® inserts
EN1621-1 Level 1 CE certification
Anatomically-shaped and asymmetrical shin guards provide pedal-friendly comfort
Slip-on fit with hook and loop adjuster
Perforated neoprene offers comfort & breathability



CuloareBlack
Bf_202340
redus_lot2022

No customer reviews for the moment.

Write a review

LAUNCH D3O KNEE/SHIN GUARD [BLK]

Genunchierele cu protectie pentru tibie Launch Pro D3O® valorifică relația noastră cu D3O® - liderul mondial în materie de reducere a impactului - și combină această tehnologie cu o rotula dură detașabilă pentru durabilitate antiglonț și performanță de top pe mountain bike.

Accept