netoops blog
Alte marci

Best sellers

Showing 1921 - 1944 of 3700 items
  • ESSEX TECH STRETCH SHORT [CHAR HTR]
    19047-123

    Uneori nu știi ce aventură epică așteaptă la ușa ta. Fii gata cu amestecul perfect de confort, versatilitate și stil. Indiferent te dai pe bicicleta, înoți sau pur și simplu te răcoresti, Essex Tech Short este partenerul tau perfect.

    19 € 32 € -40%
  • WMN DIRTPAW MATA GLOVE [BLK/PNK]
    21764-285

    O mănușă performantă la un pret accesibil. Mănușile Dirtpaw au articulații ramforsate, palmă căptușită și flexibilitate ridicata pentru a rămâne cea mai bună alegere pentru orice rider.

    21 €
  • MAIN GOGGLE - RACE [WHT]
    22682-008

    Ochelarii Fox Racing Main, la un pret accesibil, ofera cea mai bună valoare de pe piață. O noua inovatie este sistemul nostru cu lentile variabile (VLS). VLS vă face ochelarii compatibili atât cu lentilele standard (stoc), cât și cu lentilele turnate prin injecție (vândute separat) în aceeasi rama. Cu un camp vizual extins, spumă cu strat triplu și...

    33 €
  • FLUX MIPS HELMET CONDUIT [ATMC ORG]
    23220-456

    Întotdeauna un best seller, casca Flux oferă funcții de performanță pregătite pentru orice tip de traseu, cu un stil legendar Fox. Profilul din spate este adânc pentru o acoperire și o protecție sporita, în timp ce aerisirea agresivă oferă un flux de aer superior și vă menține racorit chiar și în cele mai calde zile. Aceasta versiune include si sitemul...

    118 €
  • 6" TRAIL SOCK [ICE]
    23245-376

    O pereche de șosete specifice pentru MTB pot avea un impact uriaș asupra nivelului dvs. de confort. Șosetele Trail îndepărtează umezeala de la picioare, menținându-le uscate și confortabile. Ele sunt mai respirabile decât șosetele tradiționale și au cusături plate pentru a ajuta la atenuarea frecărilor.

    10 €
  • PROFRAME HELMET PISTOL [WHT/BLK/RD]
    23403-462

    Casca Fox Proframe este o casca full-frame originală și încă lider de piață. Proiectata pentru a satisface nevoile riderilor all mountain și a celor de enduro, acesta împachetează tehnologia MIPS ™ și o căptușeală EPS cu dublă densitate într-o carcasă super-ușoară, împreună cu bărbia noastră patentată, complet integrată.

    229 €
  • DEFEND KEVLAR® SHORT [CRDNL] DEFEND KEVLAR® SHORT [CRDNL]
    -40%
    Product available with different options
    DEFEND KEVLAR® SHORT [CRDNL]
    22874-465

    Combinați o acoperire maximă cu o mobilitate de neegalat și veți obține pantalonii scurti Defend x Kevlar®. Acești pantaloni de bicicletă sunt construiți cu fibre de Kevlar® pentru a rezista celor mai dure trasee din lume.

    74 € 123 € -40%
  • WOMENS RANGER TIGHT [BLK]
    22962-001

    Colantii pentru femei Ranger combină tehnologia de performanță cu un stil care funcționează perfect pe bicicleta. Panourile genunchiului sunt rezistente la abraziune, buzunarele securizate, iar proprietățile de absorbție a umidității vă oferă confort într-o zi întreagă de pedalat.

    42 € 70 € -40%
  • FLEXAIR LITE SHORT [BLK] FLEXAIR LITE SHORT [BLK]
    -30%
    Product available with different options
    FLEXAIR LITE SHORT [BLK]
    23027-001

    Pantalonii scurți Flexair Lite au fost proiectați pentru a oferi o eficiență superioară in timpul pedalatului pentru un confort ridicat și performanță maximă pe bicicletă. Materialul TruMotion® stretch foarte ușor a fost tratat cu o solutie impermeabilă pentru o rezistență sporită la intemperii.

    56 € 79 € -30%
  • RANGER DRI-RELEASE® SS BAR JRSY [BLK]
    22986-001

    Tricoul Ranger Drirelease® iți dă o senzație de moale și o potrivire relaxată, care ascunde tehnologia avansată de eliminare a umezelii. Te menține confortabil pe traseu, oferind în același timp un confort ridicat. Dispunând de drirelease®, tricoul respiră foarte bine, se usucă rapid și previne mirosul.

    39 €
  • RANGER DRI-RELEASE® SS JERSEY [ATMC ORG]
    22832-456

    Tricoul Ranger Drirelease® iți dă o senzație de moale și o potrivire relaxată, care ascunde tehnologia avansată de eliminare a umezelii. Te menține confortabil pe traseu, oferind în același timp un confort ridicat. Dispunând de drirelease®, tricoul respiră foarte bine, se usucă rapid și previne mirosul.

    39 €
  • RAMPAGE COMP HELMET RENO [CRDNL]
    23178-465

    Casca Rampage Comp crește miza castilor de bicicletă full-face de nivel mediu. Pornind de la formula câștigătoare a campionatului mondial, Rampage Pro Carbon, topul gamei noastre, am creat o carcasă din fibră de sticlă foarte ușoară, pentru a o menține la fel de competitivă in curse. Remarcabil de ușoară și bine ventilată, casca oferă confort și...

    102 € 169 € -40%
  • 3LUE LABEL 2.0 DEIMOS PANT LE [RD CLY]
    22762-348

    3LUE LABEL Gama Premiun Shift Impinge radical barierele performantei si ale confortului. Creat special pentru cei mai rapizi rideri din lume. Ride Above

    106 € 176 € -40%
  • MTB-JERSEY ASCENT CREO JERSEY [BLU CAM]
    19022-360

    Tricoul Fox Racing Ascent, conceput special pentru turele sau cursele cross country de MTB. Ascent oferă funcționalitate specifică și durabilitate pentru fiecare nivel al ciclistului de XC, respirabilitate si ventilatie perfecta pentru zilele calduroase in sa.

    36 € 60 € -40%
  • REBOUND SHERPA FLEECE
    23897-027

    La fel de confortabil în diminețile răcoroase de toamnă, ca și in aventurile reci de iarnă, acesta este hanoracul ideal pentru sezonul rece. Fabricat dintr-un amestec moale, dar durabil poliester, puteți conta pe el sezon după sezon. Căptușeala este adevăratul factor de diferență aici.

    63 €
  • FLEXAIR PRO FIRE ALPHA JACKET [GRN CAM]
    24066-031

    Geaca Flexair Pro Fire Alpha este suficient de versatilă pentru aproape orice tip de călătorie pe timp rece. Datorită izolației active Polartec® Alpha®, climatul intern al jachetei se ajustează în funcție de condițiile din natura, eliminând necesitatea de a scoate sau adăuga straturi în timpul turei. Și, cu un rating impermeabil / respirabil de 10k / 30k,...

    176 €
  • CASCADE JACKET [BLK]
    24087-001

    Geaca Cascade este ușoară și rezistentă la intemperii. Această geaca de ploaie oferă 5K / 5K impermeabil / respirabil pentru a vă menține uscat și cald când incepe ploaia. O glugă ascunsa adaugă versatilitate multi-sezon și vă oferă încrederea de a rămâne pe traseu sau pe munte atunci când vremea nu e foarte prietenoasă.

    81 €
  • HARRISON JACKET [BLK/RD]
    24718-017

    Jacheta Harrison combină un stil utilitar cu un exterior inspirat de moto. Folosind o țesătură Cordura® foarte rezistentă la abraziune, această jachetă are un nivel de durabilitate rezistent si va rezista stilului de viață dur pe care îl au motociclistii si biciclistii.

    150 €
Accept