netoops blog
Alte marci

Best sellers

Showing 1705 - 1728 of 3700 items
  • ATTACK SHORT [DRK RD]
    20912-208

    Uneori nu poți lua un telescaun pentru a ajunge la cele mai bune trasee; atunci ai nevoie de echipament flexibil și care să respire în timp ce pedalezi la deal și care te menține protejat în timpul coborarii. Proiectat folosind materialul nostru TruMotion, Attack Short oferă libertate de mișcare nerestricționată, menținând în același timp cea mai înaltă...

    58 € 97 € -40%
  • RANGER SS CNTR JERSEY [SLT BLU]
    21436-098

    Tricoul Ranger este, fără îndoială, cea mai bună alegere din lumea tricourilor de trail. Am muncit din greu la acest tricou pentru a menține multe dintre performanțele și calitățile estetice găsite în tricourile noastre premium la un pret cat mai accesibil. Rezultatul este un tricou de MTB, atemporal, care este unul dintre cele mai bine vândute produse de...

    35 €
  • FLEXAIR PANT [BLK/CHRM]
    21643-196

    O evoluție a pantalonilor motocross de top, acești pantaloni de downhill sunt incredibil de ușori, extrem de durabili și oferă o ventilație excelentă. Construiți folosind materialul nostru TruMotion flexibil pe 4 directii, pantalonii ofera o senzație de libertate, spre deosebire de orice alti pantaloni de downhill pe care i-ați purtat vreodată....

    123 €
  • WOMENS FLEXAIR SHORT [BLK/CHRM]
    21645-196

    Pantaloni scurți pentru femei Flexair sunt incredibil de ușori și confortabili. Construiti folosind materialul nostru extensibil TruMotion în 4 direcții, acesta transpiră rapid și se flexează pentru a vă oferi o senzație de libertate, spre deosebire de orice pantaloni scurți de bicicleta pe care ia-ați purtat vreodată. Perforările tăiate cu laser plasate...

    99 €
  • AIR SPACE GOGGLE - GASOLINE [PNK]
    22678-170

    Vedeți fiecare detaliu cu ochelarii Air Space de la Fox Racing. Ochelarii Air Space duc ventilația, vederea periferică și confortul la un nou nivel.

    53 €
  • MAIN GOGGLE - RACE [PNK]
    22682-170

    Ochelarii Fox Racing Main, la un pret accesibil, ofera cea mai bună valoare de pe piață. O noua inovatie este sistemul nostru cu lentile variabile (VLS). VLS vă face ochelarii compatibili atât cu lentilele standard (stoc), cât și cu lentilele turnate prin injecție (vândute separat) în aceeasi rama. Cu un camp vizual extins, spumă cu strat triplu și...

    33 €
  • REDPLATE TECH CARGO SHORT [BLK]
    21164-001

    32 € 53 € -40%
  • 3LACK MAINLINE JERSEY [RD]
    21661-003

    Cu un design minimalist în două culori, bluza Shift 3LACK Label este pregătită pentru a ieși în evidență pe traseu pentru aspectul său, menținând în același timp performanțele ridicate.

    35 €
  • WHIT3 YORK PANT [BLK]
    21708-001

    Pantalonii WHIT3 Label prezintă o estetică minimalistă curată, cu marca Shift pe coapsele exterioare și genunchii inferiori.

    70 €
  • ATTACK WATER JACKET [FAT CAM]
    19817-429

    Când vremea se înfurie, geaca impermeabilă Attack Water de la Fox Racing este ideală pentru a vă proteja de vânt și ploaie. Am construit aceasta geaca cu materialul nostru impermeabil / respirabil TruSeal ™ și am lipit fiecare cusătură internă pentru a păstra ploaia in exterior. Și pentru un element de impermeabilitate in plus, i-am dat tratamentul DWR...

    72 € 120 € -40%
  • WOMENS ATTACK THERMO JERSEY [BLK]
    19833-001

    În anotimpurile de tranziție, primăvara și toamna, uneori nu știi la ce să te aștepți. Acesta este momentul în care uneltele versatile sunt esențiale. Fie că muntele vă întâmpină cu temperaturi reci sau ploi la întâmplare, veți fi pregătiți cu jacheta Attack Thermo pentru femei.

    65 €
  • PROFRAME MINK HELMET [MDNT]
    20932-329

    Casca Fox Proframe este o casca full-frame originală și încă lider de piață. Proiectata pentru a satisface nevoile riderilor all mountain și a celor de enduro, acesta împachetează tehnologia MIPS ™ și o căptușeală EPS cu dublă densitate într-o carcasă super-ușoară, împreună cu bărbia noastră patentată, complet integrată.

    192 €
  • 180 HONDA JERSEY [RD]
    21734-003

    Bluza Fox 180 folosește o țesătură care elimină umezeala de pe corp pentru a vă menține uscat și confortabil. Panourile laterale sunt ventilate pentru a crește fluxul de aer prin tricou, ajutând atât la gestionarea umidității, cât și la reglarea temperaturii corpului.

    32 €
  • LEGION LT EX PANT [BLK]
    22117-001

    Cuceriți traseele, indiferent de conditii, cu pantalonii Legion EX. Acești pantaloni cu croi peste cizme combină durabilitatea, aerisirea excelentă și mobilitatea, făcându-i o alegere ideală in conditii capricioase, pentru piloții de enduro, ATV sau SXS.

    123 €
  • MAIN GOGGLE - COTA [NVY]
    21817-007

    Ochelarii Fox Racing Main, la un pret accesibil, ofera cea mai bună valoare de pe piață. O noua inovatie este sistemul nostru cu lentile variabile (VLS). VLS vă face ochelarii compatibili atât cu lentilele standard (stoc), cât și cu lentilele turnate prin injecție (vândute separat) în aceeasi rama. Cu un camp vizual extins, spumă cu strat triplu și...

    35 €
  • LEGION LT JERSEY [LT SLT]
    21891-223

    Născut pe pistă și conceput pentru trasee off-road, tricoul Legion LT Offroad este încărcat cu funcții care vă vor permite să călătoriți confortabil toată ziua.

    35 €
  • 180 IDOL PANT [MUL]
    22789-922

    Pantalonii Fox 180 oferă esențialul necesar pentru orice tura de motocross. Ascensiunea de la începători la veterani experimentați nu este o sarcină ușoară, dar pantalonii 180 au fost conceputi pentru a susține acești rideri de motociclete.

    115 €
  • TOURNAMENT SS TECH TEE [OPT WHT]
    21209-190

    Tricoul cu mânecă scurtă Tournament de la Fox Racing combină confortul clasic al tricoului tău preferat cu performanța drirelease®. Această țesătură tehnică elimină umezeala și se usucă foarte repede. Deci, indiferent dacă sunteti la sala, dacă reparati bicicleta în garaj sau va relaxati pe canapea, veți fi uscat și confortabil.

    23 €
  • DAGGER SHORT 2.0 [BLK]
    23078-001

    Pantalonii scurti Dagger 2.0 sunt concepuți pentru a oferi comfort in timpul pedalării. Sunt suficient de rezistenti și au o construcție ușoară întinsă, astfel încât să puteți pedala confortabil. În plus, au un stil convențional care se potrivește oriunde.

    24 € 40 € -40%
  • RANGER UTILITY SHORT [BLK]
    22875-001

    Pantalonii scurți Ranger Utility împachetează tehnologia specifică bicicletelor montane într-o pereche de pantaloni scurti cargo, care funcționează atât pe bicicletă, cât și fara ea. Versiunea utilitară are buzunare suplimentare și fermoare impermeabile pentru a vă păstra echipamentul esențial depozitat în siguranță.

    53 € 88 € -40%
Accept