netoops blog
Alte marci

Best sellers

Showing 913 - 936 of 3733 items
  • 180 PRZM JERSEY [NVY/RD]
    21728-248

    Bluza Fox 180 folosește o țesătură care elimină umezeala de pe corp pentru a vă menține uscat și confortabil. Panourile laterale sunt ventilate pentru a crește fluxul de aer prin tricou, ajutând atât la gestionarea umidității, cât și la reglarea temperaturii corpului.

    32 €
  • ENDURO PRO KNEE GUARD [BLK]
    20952-001

    Genunchierele Enduro Pro oferă cel mai înalt nivel de protecție într-un design ultra-ușor. Designul slip-on cu amortizor flexibil Fox F3 Armor vă oferă restricții minime și beneficii maxime.

    65 €
  • RANGER GLOVE- GEL SHORT [BLK]
    22944-001

    La fel ca toate produsele din colecția Ranger, mănușa Ranger Gel Short oferă performanță și calitate care se regăsesc de obicei doar în mănuși mult mai scumpe. Cu toate acestea, cu versiunea cu gel, veți obține o protecție suplimentară împotriva socurilor datorita căptușelii de gel plasate strategic pe palmă. Este o mănușă extrem de versatilă, care...

    23 €
  • FLUX MIPS HELMET CONDUIT [CRDNL]
    23220-465

    Întotdeauna un best seller, casca Flux oferă funcții de performanță pregătite pentru orice tip de traseu, cu un stil legendar Fox. Profilul din spate este adânc pentru o acoperire și o protecție sporita, în timp ce aerisirea agresivă oferă un flux de aer superior și vă menține racorit chiar și în cele mai calde zile. Aceasta versiune include si sitemul...

    63 € 106 € -40%
  • WOMENS DEFEND Glove [BLK/BLK]
    22950-021

    Mănușile Defend de la Fox Racing sunt un amestec perfect de material ușor și o palmă minimalistă, dar extrem de durabilă. Placarea TPU oferă acestei mănuși de MTB durabilitate și protecție îmbunătățite.

    26 €
  • WOMENS RANGER SS JERSEY [BLK]
    23255-001

    Tricoul Ranger Drirelease® iți dă o senzație de moale și o potrivire relaxată, care ascunde tehnologia avansată de eliminare a umezelii. Te menține confortabil pe traseu, oferind în același timp un confort ridicat. Dispunând de drirelease®, tricoul respiră foarte bine, se usucă rapid și previne mirosul.

    35 €
  • DROPFRAME HELMET [BLK IRIDIUM]
    22197-603

    Redefinind căștile de MTB cu față deschisă, casca Dropframe Pro a obținut cea mai bună notă a Virginiei Tech (5 STELE) în programul lor de evaluare a castilor de MTB, cu cea mai bună evaluare a oricărei căști pe care au testat-o vreodată. Super ușoară și extrem de confortabilă, este alegerea pentru riderii care caută mai multă acoperire, mai multă...

    123 €
  • FRI THIN SOCK - LINC
    24025-149

    Șosetele Fri Thin folosesc o căptușeală subțire amplasată anatomic pentru mai puțin volum. Aceste șosete de MX extrem de confortabile asigură absorbția fricțiunii, gestionarea umidității și durabilitate.

    16 €
  • VUE VLAR GOGGLE - SPARK [FLM RD]
    23995-122

    Ochelarii Vue de la Fox Racing asigură un câmp vizual cât de larg posibil și reduce distragerile periferice. Dispune de o lentila din policarbonat pre-curbat, turnat prin injecție, pentru o claritate optică fără distorsiuni și o rezistență sporită la impact. Pentru schimbarea și îndepărtarea lentilei, Vue Goggles folosește sistemul nostru TruLock.

    99 €
  • LEGION PANT [BLK]
    21888-001

    Noii pantaloni Legion sunt proiectați folosind țesături TruMotion® flexibile în 4 direcții și materiale durabile Cordura® pentru a oferi o potrivire excepțională de performanță, definind echilibrul perfect de funcționalitate, durabilitate și versatilitate.

    176 €
  • MAIN RACE GOGGLE
    24003-001

    Ochelarii Fox Racing Main, la un pret accesibil, ofera cea mai bună valoare de pe piață. O noua inovatie este sistemul nostru cu lentile variabile (VLS). VLS vă face ochelarii compatibili atât cu lentilele standard (stoc), cât și cu lentilele turnate prin injecție (vândute separat) în aceeasi rama. Cu un camp vizual extins, spumă cu strat triplu și...

    33 €
  • AIRSPACE PRIX GOGGLE [BLK]
    24807-001

    Vedeți fiecare detaliu cu ochelarii Air Space de la Fox Racing. Ochelarii Air Space duc ventilația, vederea periferică și confortul la un nou nivel.

    58 €
  • RAPTOR VEST, CE [ORG]
    24814-009

    Protectie completa si miscare nerestrictionata intr-o armura versatila si compatibila cu sistem Neck Brace - Protectie spate certificata de standardele CE certified 1621-2 - Protectie umar si biceps detasabila

    191 €
  • DEFEND SS WURD JERSEY [BLK]
    25124-001

    Aceasta este durabilitatea în care puteți avea încredere! Tricoul cu mânecă lungă Defend abordează cele mai dure ture cu bicicleta cu zone rezistente la abraziune, plasate strategic, care vă protejează de uzura care poate aparea traseu.

    39 €
  • AIRLINE PILR JERSEY [BLACK]
    24859-001

    Noul tricou Airline este conceput pentru a îmbunătăți confortul în condiții de căldură și umiditate. Țesătura tricoului este perforată pentru a oferi o respiratie mai mare si mai rapidă pentru a elimina transpirația de pe piele și se usucă rapid. Cu un guler sport și un design minimalist al manșetei, veți obține o potrivire elegantă și aerisită.

    46 €
  • RIDGEWAY JACKET [BLU STL]
    25939-305

    Proiectat folosind țesături Cordura® ușoare și rezistente și izolat cu toate beneficiile oferite de Polartec® Power Fill ™, veți experimenta căldură instantanee în momentul în care purtati jacheta Ridgeway pe umeri. Panourile laterale din lână ofera o mobilitate suplimentară, în timp ce capacitatea sa ușoară de ambalare înseamnă că este jacheta perfectă...

    106 €
  • SPEEDFRAME PRO HELMET ELV, CE [BLK/PNK]
    26812-285

    Casca Speedframe Pro a obținut cea mai bună notă la testul Virginia Tech (5 STELE), în programul său de evaluare a cascilor pentru biciclete. Proiectată cu contribuția sportivilor noștri profesioniști din ciclism montan, această cască oferă un set de funcții de top, inclusiv MIPS ™ (sistem anti contuzie), un vizor cu mai multe pozitii, ușor de reglat și...

    123 €
  • FOX FACE MASK TIE DYE [BLK]
    28765-001

    Țesătura cu proprietăți antimicrobieneRăcire avansată și absorbție a umezelii pentru confort pe tot parcursul zilei2 straturi de țesătură respirabilă, super-moaleBenzi elastice premiumCroi anatomicMarime universalaÎnălțime: 5,5 in sau 13,9 cm (bărbie până la nas)Lățimea măștii: 8 in sau 20,3 cm (obraz la obraz)

    5 € -40%
Accept