netoops blog
Alte marci
FLEXAIR DELTA™ LS HONR JERSEY [PTR ] Extinde

FLEXAIR DELTA™ LS HONR JERSEY [PTR ]

FOX FOX

Nou

În zilele fierbinți aveți nevoie de o bluza de MTB care să funcționeze la fel de mult ca dvs. Bluza Flexair Delta ™ îmbunătățește confortul în lunile calde folosind țesătura Polartec® Delta ™ - o țesătură inovatoare care acționează ca un mini radiator pentru a vă menține mai rece, mai uscat și confortabil. Bluza are o potrivire conturată cu întindere pe 4 căi pentru o mobilitate maximă.

Mai multe detalii

349 lei

cu TVA

Ne pare rau, dar produsul nu este momentan disponibil

Taxa de livrare este calculata de catre firma de curierat in functie de greutatea coletului si numarul de km. Transportul este gratuit la comenzi mai mari de 500 lei.



The long-sleeved Flexair Delta ™ is the ultimate jersey for warm weather. This jersey made of high-quality Polartec® Delta ™ offers performance at the highest level and ensures increased air circulation, reduced friction and heat dissipation even on long, hot days on the trail. Sleeves made from extremely durable fabric guarantee abrasion resistance in key areas, making the Flexair Delta ™ one of the most versatile jerseys in our collection.








Ultimate speed and performance
Polartec® Delta ™ consists of a base fabric with reinforced structures for increased air circulation, reduced friction and for the dissipation of heat
Sleeves made of durable fabric for a close fit and additional abrasion resistance
Reinforced super stretch sleeve cuffs to wear over protectors
Reinforced collar for added comfort
Laser-perforated ventilation openings on the sleeves for targeted cooling
70% polyester, 17% polyamide, 10% synthetic silk, 3% elastane
Base material: Polartec® Delta ™ made of 80% polyester and 20% Tencel ™. Sleeve top: 85% nylon, 15% lycra. Sleeve bottom: 100% polyester
Screen printed logos, sublimated logo under the arm
Length from shoulder tip: 79 cm



CuloareGri
Bf_202340

Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Scrieti o recenzie

FLEXAIR DELTA™ SS JERSEY [PTR]

În zilele fierbinți aveți nevoie de un tricou de MTB care să funcționeze la fel de mult ca dvs. Tricoul Flexair Delta ™ îmbunătățește confortul în lunile calde folosind țesătura Polartec® Delta ™ - o țesătură inovatoare care acționează ca un mini radiator pentru a vă menține mai rece, mai uscat și confortabil. Tricoul are o potrivire conturată cu întindere pe 4 căi pentru o mobilitate maximă.
Accept