netoops blog
Alte marci
Pret redus! FLEXAIR DELTA™ SS JERSEY [LT BLU] Extinde

FLEXAIR DELTA™ SS JERSEY [LT BLU]

FOX FOX

Nou

În zilele fierbinți aveți nevoie de un tricou de MTB care să funcționeze la fel de mult ca dvs. Tricoul Flexair Delta ™ îmbunătățește confortul în lunile calde folosind țesătura Polartec® Delta ™ - o țesătură inovatoare care acționează ca un mini radiator pentru a vă menține mai rece, mai uscat și confortabil. Tricoul are o potrivire conturată cu întindere pe 4 căi pentru o mobilitate maximă.

Mai multe detalii

Time left:

179 lei

cu TVA

299 lei

-40%

Ne pare rau, dar produsul nu este momentan disponibil

Taxa de livrare este calculata de catre firma de curierat in functie de greutatea coletului si numarul de km. Transportul este gratuit la comenzi mai mari de 500 lei.







A LIGHTWEIGHT MTB JERSEY WITH POLARTEC® DELTA™ COOLING TECHNOLOGY
On hot and humid days, you need an MTB jersey that works as hard as you do. The Flexair Delta™ Jersey improves riding during the warmer months using Polartec® Delta™ fabric - an innovative fabric that acts like mini radiators to keep you cooler, drier, and comfortable. The jersey has a contoured fit with 4-way stretch for maximum mobility. A densely knitted sleeve provides abrasion resistance in key areas, making the Flexair Delta one of the most versatile jerseys in our line.







FEATURES


Polartec® Delta™ cooling technology
Densely knit sleeve is close fitting and provides added abrasion resistance
Bonded cuffs and collar for complete comfort
Polartec® Delta™
Heat transfer logos
Length (HPS): 31, size large



CONSTRUCTION


51% polyester / 45% rayon / 4% elastane



CuloareAlbastru
redus_lot2020

Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Scrieti o recenzie

DEFEND DELTA™ LS JERSEY [BLK]

Durabilitate în care puteți avea încredere, cu tehnologia avansată de răcire. Fabricat folosind țesătura Polartec® Delta ™, bluza Defend Delta ™ reglează timpii de uscare și permite o mai bună respirabilitate atunci când este ud. Este ca și cum ai purta un tricou de mountain bike cu un radiator încorporat și te menține mai rece.
Accept