netoops blog
Alte marci
Pret redus! LAUNCH PRO D3O ELBOW GUARD [RD] Extinde

LAUNCH PRO D3O ELBOW GUARD [RD]

FOX FOX

Nou

Cotierele Launch Pro valorifică relația noastră cu D3O® - liderul mondial în materie de reducere a impactului - și combină această tehnologie cu un tampon dur, detașabil, pentru durabilitate antiglonț și performanță de top la mountain bike.

Mai multe detalii

Time left:

335 lei

cu TVA

559 lei

-40%

Ne pare rau, dar produsul nu este momentan disponibil

Taxa de livrare este calculata de catre firma de curierat in functie de greutatea coletului si numarul de km. Transportul este gratuit la comenzi mai mari de 500 lei.
The Launch Pro D3O® Elbow Guards leverage our relationship with D3O® - the worldwide leader in impact reducing materials - and combines that technology with a removable hard cap for bulletproof durability and top tier mountain bike performance.

The D3O® CE certified build allows the elbow guard to stay flexible for ease of movement and comfort, but upon impact, they instantly harden to provide a hard shell like protection. The Launch Pro D3O® Elbow Guards have a breathable, moisture wicking construction, so they remain comfortable all day long.

FEATURES

Perforated Ariaprene™ neoprene for enhanced breathability
Anatomically design provides superior on bike comfort
Moisture wicking back fabric keeps you cool and dry
Removable/replaceable hardshell front cap to reduce snagging
D3O® CE certified insert for impact protection
CuloareRosu
Bf_202370

Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Scrieti o recenzie

RAMPAGE COMP CREO HELMET [YLW/BLK]

Casca Rampage Comp crește miza castilor de bicicletă full-face de nivel mediu. Pornind de la formula câștigătoare a campionatului mondial, Rampage Pro Carbon, topul gamei noastre, am creat o carcasă din fibră de sticlă foarte ușoară, pentru a o menține la fel de competitivă in curse. Remarcabil de ușoară și bine ventilată, casca oferă confort și performanță fiecărui rider de mountain bike.
Accept