Incepand cu data de 2 octombrie suntem in inventar. comenzile vor fi procesate in cel mai scurt timp posibil. ne cerem scuze pentru inconvenienta.

netoops blog
Alte marci
PAWTECTOR GLOVE [BLK] Extinde

PAWTECTOR GLOVE [BLK]

FOX FOX

Nou

Manusile Pawtector stabilesc un nou nivel de durabilitate, versatilitate și fiabilitate prin încorporarea de materiale avansate și tehnologie inovatoare. Clarino flexibil pe dosul mâinilor oferă confort maxim . Palma Clarino cu două straturi adaugă rezistență, iar perforatiile ofera aerisire. Plasa dintre degete creste ventilația și îmbunătățesc dexteritatea. Manșeta mulată prin compresie oferă o închidere sigură, fără a vă simțiți restricționați.

Mai multe detalii

199 lei

cu TVA

Taxa de livrare este calculata de catre firma de curierat in functie de greutatea coletului si numarul de km. Transportul este gratuit la comenzi mai mari de 500 lei.
The Pawtector sets a new level of durability, versatility, and reliability by incorporating advanced materials and innovative technology. Stretch Clarino on the back of the hands gives the gloves a perfect balance of strength and flexibility. The double-layered Clarino palm adds strength with strategically placed perforations keeping things nice and airy. Stretch mesh finger gussets increase ventilation further and improve dexterity. The compression molded cuff provides a secure closure without feeling restrictive.

Stretch Cordura ripstop construction with compression molded neoprene
Double layered Clarino palm with strategically placed perforations
Stretch mesh finger gussets
Fully articulated, direct inject TPR knuckle protection
Compression molded cuff with hook and loop closure for secure fit
CuloareNegru
redus_lot2022

Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Scrieti o recenzie

3LACK PRO GLOVE FLUO YELLOW

Mănușile 3LACK Label Pro se concentrează pe protecție și durabilitate. Partea superioară a mâinii folosește un ripstop elastic pentru echilibrul ideal de forță și dexteritate. Armura TPR injectată direct este stratificată pentru o acoperire completă, cu pierderi zero în flexibilitate. Palma are un strat dublu Clarino® cu perforații plasate strategic, deci nu numai că obțineți o durabilitate excepțională, dar palmele dvs. pot respira.
Accept