netoops blog
Alte marci
MTB DEFEND LS JERSEY [RACE CAPSULE] [ERLD] Extinde

MTB DEFEND LS JERSEY [RACE CAPSULE] [ERLD]

FOX FOX

Nou

Aceasta este durabilitatea în care poți avea încredere pe munte. Tricotul Defend cu mânecă lungă abordează cele mai dificile trasee cu zone rezistente la abraziune plasate strategic, care te protejează pe tine și pe îmbrăcăminte de uzura cauzată de traseu.

Mai multe detalii

239 lei

cu TVA

Ne pare rau, dar produsul nu este momentan disponibil

Taxa de livrare este calculata de catre firma de curierat in functie de greutatea coletului si numarul de km. Transportul este gratuit la comenzi mai mari de 500 lei.

As you ride and work up a sweat, the TruDri® fabric wicks it away from your body to keep you dry and comfortable. The bike-specific cut of the jersey keeps you moving free and easy and features sleeves built to accommodate guards, while the drop tail gives added coverage on the trail.

  • TruDri® fabric moves sweat away from the body to keep you dry and comfortable.
  • Full garment utilizes recycled fabrics.
  • Tailored bike-specific cut with drop tail and sleeves built to accommodate guards.
  • 100% polyester.
CuloareNegru
redus_lot2022

Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Scrieti o recenzie

RANGER GLOVE GEL [BLK]

La fel ca toate produsele din colecția MTB Ranger, mănușile Ranger Gel oferă performanță și calitate care se regăsesc de obicei doar în mănușile mult mai scumpe. Cu toate acestea, cu versiunea cu gel, veți obține o protecție suplimentară împotriva căptușelii de gel plasate strategic pe palmă. Este o mănușă de mountain bike extrem de versatilă, care funcționează bine în aproape orice disciplină.

Accept