netoops blog
Alte marci
MTB RANGER WINDBLOC HOODIE [DRK SHDW] Extinde

MTB RANGER WINDBLOC HOODIE [DRK SHDW]

FOX FOX

Nou

Hanoracul Ranger Windbloc are toate lucrurile pe care le iubești mai presus de căldura unui hanorac, dar adaugă o mulțime de caracteristici tehnice. Acest hanorac specific pentru biciclete de munte are material Polartec Windbloc la glugă, la piept și la mânecile superioare pentru a feri de vânt, apă și frig și oferă cea mai bună protecție împotriva intemperiilor.

Mai multe detalii

449 lei

cu TVA

Ne pare rau, dar produsul nu este momentan disponibil

Taxa de livrare este calculata de catre firma de curierat in functie de greutatea coletului si numarul de km. Transportul este gratuit la comenzi mai mari de 500 lei.

To bring the warmth to this efficient wind-busting hoodie, enjoy the cozy feel of Polartec fleece in the lower part of the hoodie to keep you warm as you shred. The zippered pockets help keep your keys and wallet in place while you rip. With warmth assured and a slim fit, this is a jacket that performs just as well off the bike as it does on.

  • Polartec Windbloc hood, chest, and upper sleeves keep out the wind, water, and cold
  • Polartec fleece lower for insulation and comfort
  • Front storage pocket to pack essentials
  • Drawcord-adjustable hoodlock
  • Slim fit for on-bike performance and off-bike comfort
  • Length (HPS): 31.5, size large
  • 100% polyester
CuloareMulticolor
Bf_202335
redus_lot2022

Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Scrieti o recenzie

W RANGER 3L WATER JACKET [SGE]

Jacheta Fox Racing Ranger 3L este complet etanșă și impermeabilă. Oferă un set de caracteristici axat pe performanță, care se găsește de obicei în jachetele cu prețuri mai mari. Construcția impermeabilă de 10K și 3K respirabil vă vor păstra protejat de elemente.

Accept