netoops blog
Alte marci
În perioada 26 noiembrie - 6 decembrie vom organiza inventarul, din acest motiv pot apărea mici întârzieri a procesarii comenzilor.
FLEXAIR DELTA™ SS JERSEY [LT BLU] Expand

FLEXAIR DELTA™ SS JERSEY [LT BLU]

FOX FOX

New

În zilele fierbinți aveți nevoie de un tricou de MTB care să funcționeze la fel de mult ca dvs. Tricoul Flexair Delta ™ îmbunătățește confortul în lunile calde folosind țesătura Polartec® Delta ™ - o țesătură inovatoare care acționează ca un mini radiator pentru a vă menține mai rece, mai uscat și confortabil. Tricoul are o potrivire conturată cu întindere pe 4 căi pentru o mobilitate maximă.

More details

Time left:

53 €

tax excl.
A LIGHTWEIGHT MTB JERSEY WITH POLARTEC® DELTA™ COOLING TECHNOLOGY
On hot and humid days, you need an MTB jersey that works as hard as you do. The Flexair Delta™ Jersey improves riding during the warmer months using Polartec® Delta™ fabric - an innovative fabric that acts like mini radiators to keep you cooler, drier, and comfortable. The jersey has a contoured fit with 4-way stretch for maximum mobility. A densely knitted sleeve provides abrasion resistance in key areas, making the Flexair Delta one of the most versatile jerseys in our line.FEATURES


Polartec® Delta™ cooling technology
Densely knit sleeve is close fitting and provides added abrasion resistance
Bonded cuffs and collar for complete comfort
Polartec® Delta™
Heat transfer logos
Length (HPS): 31, size largeCONSTRUCTION


51% polyester / 45% rayon / 4% elastaneCuloareBlue
RedusDa

No customer reviews for the moment.

Write a review

RANGER PANT [BLK]

Oferind o potrivire axată pe performanță, influențată de pantalonii de MTB de top, pantalonii Ranger adaugă o construcție ultra-ușoară și buzunare plasate strategic pentru a transporta toate articolele esențiale pe cele mai lungi și mai dure plimbări cu MTB-ul.
Accept