netoops blog
Alte marci
HERITAGE FORGER SS TECH TEE [BLK/GRN] Expand

HERITAGE FORGER SS TECH TEE [BLK/GRN]

FOX FOX

22079-151

Нов

42 лв

с вкл. данък

Ne pare rau, dar produsul nu este momentan disponibil

Taxa de livrare este calculata de catre firma de curierat in functie de greutatea coletului si numarul de km. Transportul este gratuit la comenzi mai mari de 500 lei.



A T-SHIRT DESIGNED TO PROVIDE STYLE AND QUICK-DRYING COMFORT

Blurring the line between active and casual wear, the Heritage Forger Tech Tee is perfect for the gym or just everyday life. It's powered by drirelease®, a moisture-wicking fabric that wicks moisture, dries fast, and resists odor. And it's not a topical treatment which will wash away; this is a permanent performance garment.








FEATURES


Rapidly wicks perspiration
Dries 4x faster than cotton
Odor guard keeps you fresh
Performance benefits last for lifetime of the garment
Premium fit
Length (HPS): 30" size large



FABRIC


85% polyester / 15% cotton drirelease jersey, 155g



CuloareGreen

Все още няма отзиви от клиенти.

Напишете отзив

LEGION LT PANT [OLV GRN]

Noii pantaloni Legion sunt proiectați utilizând țesături TruMotion®, flexibile pe patru căi și țesături Cordura®, foarte rezistente la frecare, pentru a oferi un fit excepțional, definind echilibrul perfect intre funcționalitate, durabilitate și versatilitate. Pentru o durabilitate sporită, pantalonii utilizează o construcție robustă din poliester 8500D pe corpul principal, în timp ce materialul rezistent la căldură și abraziune și panourile din piele pe ambele picioare oferă o ranforsare suplimentară în zonele cele mai critice de uzură.
Accept