netoops blog
Alte marci
Намалена цена! RAWTEC SHORT [BLK] Expand

RAWTEC SHORT [BLK]

FOX FOX

Нов

Pantalonii scurti Rawtec s-a născut din dorința noastră imbatabilă de a simplifica îmbrăcămintea de performanță până la un nou nivel de simplitate dinamică. Fiecare panou, cusătură și țesatură au fost examinate, testate și dovedite sau eliminate până când au rămas doar elementele esențiale. Acesti pantaloni scurti futuristici oferă zone rezistente la abraziune într-o singură bucată de țesătură elastică, creând cel mai durabili și nerestricționați pantaloni scurti de MTB.

Повече детайли

Внимание: Последни наличности!

Time left:

135 лв

с вкл. данък

224 лв

-40%

Taxa de livrare este calculata de catre firma de curierat in functie de greutatea coletului si numarul de km. Transportul este gratuit la comenzi mai mari de 500 lei.
The Ranger Rawtec MTB Short was born from our relentless desire to strip performance apparel down to a new level of dynamic simplicity. Every panel, seam, and stitch has been tested and proven or eliminated until only the essentials remained. This futuristic short weaves abrasion-resistant zones into a single piece of stretch fabric creating a short that is one with the rider.

FEATURES

Proven race ratchet closure provides secure fit and quick on-the-fly adjustments
Secure zip hand pockets
Bonded waistband with perforations for extra breathability
Bonded hem is low-profile and reduces chaffing
TruDri® fabrics move sweat away from body to keep you dry
TruMotion® all-way stretch fabric offers full range of motion increasing mobility
Durable Water Repellent finish sheds moisture, dirt, and debris
Engineered jacquard dyed fabric with heat transfers
Inseam: 13"

CONSTRUCTION

89% polyamide nylon / 11% elastane
CuloareBlack
Bf_202340
redus_lot2019

Все още няма отзиви от клиенти.

Напишете отзив

DEMO SHORT [BLK]

Pentru cei care preferă pantaloni scurți în timpul coborârii, pantalonii Demo DH sunt aici pentru a vă duce pe podium. Au aceeasi durabilitate și calități de performanță tehnică ale pantalonilor lungi Demo, dar într-o siluetă care permite mai multă libertate de mișcare și respirabilitate.
Accept