netoops blog
Alte marci
DEMO PANT [BLK] Expand

DEMO PANT [BLK]

FOX FOX

20907-001

Нов

Proiectati special pentru downhill, pantalonii Demo DH sunt durabili, dovediti in curse la nivel mondial, combină construcția Fox Rider Attack Position (RAP), cu panouri din plasă elastică cu 4 căi, amplasate strategic pentru a optimiza pedalarea.

Повече детайли

207 лв

с вкл. данък

Ne pare rau, dar produsul nu este momentan disponibil

Taxa de livrare este calculata de catre firma de curierat in functie de greutatea coletului si numarul de km. Transportul este gratuit la comenzi mai mari de 500 lei.

Demo DH Short este aici pentru a vă duce pe podium. Dispune de aceleași calități de durabilitate și de performanță tehnică ale pantalonilor, dar într-o siluetă care permite o mai mare libertate de mișcare și respirabilitate. Țesutul principal al corpului 600D oferă o acoperire fiabilă. Iar structurile Rider Attack Position și panourile stretch vă oferă cea mai bună poziție pentru a câștiga.
CuloareBlack

Все още няма отзиви от клиенти.

Напишете отзив

REDPLATE PIT JACKET [STL GRY]

Geaca Pit de la Fox Racing este legendară la evenimentele MX și mountain bike din întreaga lume. Purtată de mecanicii echipei în timp ce lucrează pe biciclete și de sportivi în timp ce se mențin la cald între ture, Pit Jacket răspunde nevoilor profesioniștilor din curse.
Accept