netoops blog
Alte marci
FLEXAIR MOTH TANK M BLUE Extinde

FLEXAIR MOTH TANK M BLUE

FOX FOX

18799-551

Nou

Născut din aceeași pasiune pentru inovația tehnică ca și îmbrăcămintea noastră de curse, maioul Flexair este proiectat pentru o potrivire ușoară, fără restricții.
Senzația de confort și mobilitate este imediată. Amestecul nostru de țesături TRUDRI este foarte moale, dar durabil. Materialul cu întindere ridicată permite maioului să se miște în mod natural pentru o senzație complet nerestricționantă.

Mai multe detalii

99 lei

cu TVA

Ne pare rau, dar produsul nu este momentan disponibil

Taxa de livrare este calculata de catre firma de curierat in functie de greutatea coletului si numarul de km. Transportul este gratuit la comenzi mai mari de 500 lei.
Born from the same passion for technical innovation as our performance racewear, the Mens Flexair Moth Tank is engineered for a lightweight, unrestrictive fit.

When you throw on the Flexair Tank, the feeling of comfort and mobility is immediate. Our proprietary TRUDRI fabric blend is super-soft, yet exceptionally durable. The high-stretch content allows the Tank to move naturally for an entirely unrestrictive feel. And lightweight, moisture-wicking properties keep you cool, dry and comfortable even on the warmest of days.

Proprietary TRUDRI fabric
Rapidly wicks perspiration
Fast drying to keep you comfortable
Welded shoulder seams
Artwork inspired by the MX-Moth graphics
94% Polyester / 6% Spandex FLEXAIR Mesh
Length (HPS): 30"

TRUDRI: Our fabric wicks sweat away from the body where it evaporates faster to help keep you dry and comfortable.

Superior moisture-wicking action
Keeps skin dry when you sweat
Rapid dry time
CuloareAlbastru

Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Scrieti o recenzie

ESSEX TECH SHORT HEATHER M BLUE

Uneori nu știi ce aventură epică așteaptă la ușa ta. Fii gata cu amestecul perfect de confort, versatilitate și stil. Indiferent te dai pe bicicleta, înoți sau pur și simplu te răcoresti, Essex Tech Short este partenerul tau perfect.
Accept