netoops blog
Alte marci
3LACK MAINLINE PANT [YLW/NVY] Extinde

3LACK MAINLINE PANT [YLW/NVY]

SHIFT SHIFT

Nou

Pantalonii utilizează o combinație de panouri rigide și întinse pentru a vă oferi un echilibru perfect între durabilitate și mișcare. Articularea strategică vă ajută să vă deplasați mai natural pe bicicletă - tăiat și cusut cu grijă, acest panou vă pune în cea mai confortabilă poziție posibilă.

Mai multe detalii

698 lei

cu TVA

Ne pare rau, dar produsul nu este momentan disponibil

Taxa de livrare este calculata de catre firma de curierat in functie de greutatea coletului si numarul de km. Transportul este gratuit la comenzi mai mari de 500 lei.
Pantalonii 3LACK (Black) Label Mainline oferă o potrivire perfectă, cu un stil de netăgăduit. O combinație de panouri rigide și de întindere  permite perfect echilibrul între durabilitate și mișcare. Construcția principală a corpului din poliester 600D se simte substanțială dar totuși ușoară . Articulații pentru mai multe mișcări naturale - tăiate și cusute cu grijă, aceste panouri strategice vă pun în poziția cea mai confortabilă de dat posibilă. Pe deasupra atunci când se ridică temperatura, o combinație de perforări tăiate cu laser, panouri de genunchi ventilate și jugul din spate funcționează împreună pentru a vă asigura că nu va supraîncălziți corpul
 
DETALII PRODUS
Panouri rigide și stretch pentru echilibrul ideal de flexibilitate și durabilitate
Carcasa principală 600D asigură durabilitate, reducând în același timp greutatea
Panouri de ventilație perforate cu laser pe genunchi și jugul din spate pentru fluxul de aer îmbunătățit
Genunchiul triplu-strat oferă rezistență excelentă la abraziune în interiorul și în afară
Panouri din piele externa pentru rezistenta la caldura si abraziune
Panourile de extensie cu 4 căi oferă o mișcare nerestricționată
Membrană interioară pentru confort sporit
CuloareGalben
Bf_202345

Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Scrieti o recenzie

3LACK MAINLINE PANT [RD]

Pantalonii Shift Mainline 3LACK (Black) Label oferă o potrivire impecabilă cu un stil incontestabil. O combinație de panouri rigide și elastice funcționează perfect pentru a vă oferi echilibrul perfect între durabilitate și mișcare a riderului.
Accept