netoops blog
Alte marci
RAMPAGE COMP PREME HELMET [BLK/CHRM] Extinde

RAMPAGE COMP PREME HELMET [BLK/CHRM]

FOX FOX

20930-196

Nou

Casca Rampage Comp crește miza castilor de bicicletă full-face de nivel mediu. Pornind de la formula câștigătoare a campionatului mondial, Rampage Pro Carbon, topul gamei noastre, am creat o carcasă din fibră de sticlă foarte ușoară, pentru a o menține la fel de competitivă in curse. Remarcabil de ușoară și bine ventilată, casca oferă confort și performanță fiecărui rider de mountain bike.

Mai multe detalii

847 lei

cu TVA

Ne pare rau, dar produsul nu este momentan disponibil

Taxa de livrare este calculata de catre firma de curierat in functie de greutatea coletului si numarul de km. Transportul este gratuit la comenzi mai mari de 500 lei.
Casca Rampage Comp ridică mizele pentru căștile de ciclism montan pe întreaga suprafață. Remarcabil de ușor și bine ventilat, casca oferă confort și performanță pentru fiecare rider de biciclete montane.
CuloareNegru

Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Scrieti o recenzie

MAIN WYNT GOGGLE - SPARK [BLK]

Ochelarii Fox Racing Main, la un pret accesibil, ofera cea mai bună valoare de pe piață. O noua inovatie este sistemul nostru cu lentile variabile (VLS). VLS vă face ochelarii compatibili atât cu lentilele standard (stoc), cât și cu lentilele turnate prin injecție (vândute separat) în aceeasi rama. Cu un camp vizual extins, spumă cu strat triplu și posibilitatea aplicarii de folii laminate, acestea Main sunt alegerea potrivita!
Accept